Andra nu se dezbracă niciodată la mare și face plajă doar îmbrăcată: „Nu ştiu cum o să gândesc peste un an”. Care e motivul

Andra a mărturisit motivul pentru care fanii nu o vor vedea niciodată în costum de baie la mare, sau în alte ipostaze provocatoare.

26 mai 2021, 22:32
Andra nu se dezbracă niciodată la mare și face plajă doar îmbrăcată: „Nu ştiu cum o să gândesc peste un an”. Care e motivul

Andra

, îndrăgita jurată de la „Românii au talent”, a mărturisit de ce nu pozează în costum de baie și face plajă îmbrăcată. Fanii au fost mereu contrariați pentru că Andra nu apare pe niciuna dintre rețelele de socializare, în ipostaze provocatoare, în care să-și etaleze trupul. Se pare că fanii nu vor avea parte prea curând de astfel astfel de imagini cu artista, deoarece Andra nu se simte foarte comfortabil să-și arate trupul dezgolit.

Motivul din spatele acestei decizii radicale este mai degrabă unul de ordin personal. Vedetei de la „Românii au talent” i se pare că trupul dezgolit este un element intim pe care nu vrea să-l etaleze în fața publicului.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sînt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place“, a declarat Andra, potrivit ziareonline.com.

Andra iese în evidență nu numai prin talent dar și prin cele două mașini de lux pe care le deține

Andra Măruța a găsit dintotdeauna alte metode prin care să iasă în evidență și să atragă o mulțme de fani. Dincolo de talentul ei incontestabil, artista este îndeajuns de stabilă din punct de vedere financiar, astfel ancât să-și permită să achiziționeze două mașini scumpe. Una dintre ele este olvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro, iar cealaltă este Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro.