Andra a împodobit bradul în familie, dar a stârnit un val de reacții neașteptate: ”Nu-i prea devreme? Bradul se face în ajun”

După ce a fost criticată de mulți români pentru că ar fi citit versurile imnului național de pe o foaie, înaintea meciului România-Elveția, Andra a stârnit un nou val de reacții cu un gest controversat.

26 nov. 2023, 19:30
Andra a împodobit bradul în familie, dar a stârnit un val de reacții neașteptate: ”Nu-i prea devreme? Bradul se face în ajun”

Profitând de faptul că iarna a pus stăpânire pe cea mai mare parte a României, Andra, împreună cu copiii Eva și David au împodobit deja bradul de Crăciun, iar momentul a fost postat sub formă de video pe TikTok, unde au apărut din nou reacții de toate felurile.

Astfel, mulți fani au felicitat-o pe Andra pentru atmosfera frumoasă pe care o are în familie, în timp ce unii au considerat că trebuie să-i reamintească că este prea devreme pentru împodibirea bradului.

„Foarte frumos, dar nu-i prea devreme?”, „Niciodată nu e prea devreme pentru împodobirea bradului”, „Bradul se face în ajun”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe TikTok.

@andraEu v-am zis ca azi ne apucam sa impodobim🤣✌🏼🎄

♬ original sound – Andra

Deși la începutul săptămânii 50.000 de oameni au intonat, alături de celebra artistă, „Deșteaptă-te, române!”, a cărei interpretare a fost impresionantă, Andra a fost intens criticată pe rețelele sociale, mulți români reproșându-i că la un moment dat a uitat versurile.

Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și guri rele. „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soartă””, a comentat o persoană.

Andra nu a trecut cu vederea replica răutăcioasă. „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a fost răspunsul vedetei.

Citește și: Se dau 10 tichete sociale de Crăciun de la primărie pentru vârstnici şi pachete de dulciuri pentru micuţi. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi voucherele