Andra a izbucnit în lacrimi! Alături de Cătălin Măruţă, pe patul de spital: „Trecem prin toate ținându-ne de mână!” VIDEO

Cătălin Măruță urma să fie supus, joi, 12 ianuarie, unei intervenții chirurgicale la picior, o operație de ligamente încrucișate pe care nu o mai poate amâna, iar soţia sa, Andra, i-a fost alături în salonul din spital.

12 ian. 2023, 15:58
Andra a izbucnit în lacrimi! Alături de Cătălin Măruţă, pe patul de spital: „Trecem prin toate ținându-ne de mână!” VIDEO
Andra a izbucnit în lacrimi! Alături de Cătălin Măruţă, pe patul de spital: "Trecem prin toate ținându-ne de mână!"

Andra a izbucnit în lacrimi! Artista n-a rezistat presiunii  înainte de operaţie şi a izbucnit în lacrimi! „Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a spus Cătălin Măruță. „Ce să fac, te mângâi! Știi cum simți tu când mă duc la operație și ai vrea să fii tu în locul meu. Asta simt eu acum”, i-a răspuns Andra. „Ea este iubita!”, a încheiat Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Andra și Cătălin Măruță, afaceri de 8,2 milioane de lei. În ce domeniu sunt specializate firmele cuplului și cum au fost acestea afectate de Covid

Andra a publicat și un mesaj emoţionant pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și soțul ei. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână!”, a scris Andra, cu trimitere la versurile unui dintre cântecele sale.

Citeşte şi: VIDEO Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. Clipul a devenit viral: „La înălţime”

Cătălin Măruță a suferit un accident în vacanța de vară, în urma căruia cu ligamentele încrucișate rupte. „Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Vă trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a anunțat Cătălin Măruță, în propria emisiune. Acesta urmează sp fie înlocuit, pe perioada convalescenţei, de Adela Popescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)