VIDEO Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. Clipul a devenit viral: „La înălţime”

Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. La scurt timp după ce a fost postat pe Internet, clipul a devenit viral. Vedeta cântă chiar în cabina unui avion, la înălțime. Pasagerii s-au distrat alături de celebra cântăreață, care a avut și familia alături de ea.

23 dec. 2022, 10:27

Andra a făcut show în avion. Cântăreața a reușit să încingă atmosfera chiar și într-un avion. A cântat alături de pasageri, iar clipul a fost vizualizat şi apreciat de zeci de mii de oameni.

Citeşte şi: Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andra a făcut show în avion

Artista i-a provocat pe pasagerii zborului București-Cluj să cânte alături de ea, iar ei au răspuns încântați la provocare. “Say Jesus”  – cântă cu toții – Andra, Măruță, cei doi copii ai ei și chiar și Virgil Iantu şi Dan Bittman, care se află și ei în avion.

Say Jesus- așa cum nu a mai fost cântat până acum: la înălțime”, a scris Andra pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Fanii cântăreței au reacționat pe Instagram, după ce au văzut scena în care artista cântă în avion. Unii au felicitat-o, în timp ce alții au criticat-o pentru că nu a interpretat un cântec românesc.

“Andra, avea întârziere cumva avionul și făcuși divertisment, este ??? Că și eu am început să cânt de nervi după 4 ore întârziere, la naiba!/ Nu cred!!! Cât de tare!!! Cel mai cool zbooor!!!/ Cât de cool! Cu siguranță a fost un zbor memorabil pentru pasageri/ Ești superbă!”, sunt doar câteva dintre reacţii.

Andra, VIDEO emoționant de Crăciun

Andra, una dintre cântărețele favorite ale românilor, a postat un videoclip emoționant pe YouTube, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Piesa lansată de Crăciun, de Andra, beneficiază de un videoclip în care apare și soțul, copiii, precum și seniorii familiei. Acești sunt filmați într-o cabană, la munte, în timp ce petrec în jurul bradului.

Noua mea piesă de Crăciun este aici, pentru voi! Am filmat un videoclip alături de familia mea și sper ca voi să ascultați cântecul alături de familia voastră. Ai noștri sunt tot ce contează!”, a transmis frumoasa cântăreață.

„Ninge anul ăsta de Crăciun” se numește piesa lansată de Andra, la început de decembrie, perioadă în care din ce în ce mai mulți români au reînceput să asculte colindele și cântecele specifice acestei perioade. (Vezi AICI videoul)