Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

De multe ori fanii s-au întrebat cum este relația dintre Andra și părinții soțului ei, Cătălin Măruță. Andra a afirmat că îi iubește ca pe părinții ei și că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu ei.

24 mart. 2023, 12:17
Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

De multe ori fanii s-au întrebat cum este relația dintre Andra și părinții soțului ei, Cătălin Măruță. Cu toate că au existat „cârcotași” care au comentat de-a lungul timpului, artista a dezmințit toate zvonurile și bârfele, dezvăluind că are o relație foarte bună cu socrii ei. Artista a explicat că îi iubește la fel de mult ca pe părinții ei și că din prima clipă între ei s-a format o conexiune puternică. Totuși aceasta a mărturisit că și-ar dori să poată să îi vadă mai des. Aceasta își dorește ca Eva și David să fie mai apropiați de bunicii lor.

Citește și: Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”

Andra a mai declarat că aceasta nu a primit neapărat sfaturi de la mama ei, însă fiecare discuție pe care o aveau era ca o lecție pe care aceasta o primea.

„Mama nu mi-a dat neapărat sfaturi, dar toate conversațiile cu ea au o lecție importantă pentru mine. Observ că tratează cu blândețe multe situații, că a ținut ca eu și frații mei să luăm școala în serios. Părinții mei ne-au educat cu un simț dezvoltat al dreptății: nu așteptăm mila cuiva sau norocul să ne lovească, ci muncim și încercăm să fim cât mai corecți cu cei din jur. Așadar, dacă ar fi să formulez eu sfaturi, aș zice: Fii blândă cu cei pe care îi iubești, chiar dacă greșesc! Nu uita că nimeni nu e perfect. Numai cu muncă și efort vei culege roade. Nu aștepta să câștigi la loto, transformă-ți visul în realitate. Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce poți și cine ești, mai bine le arăți tu asta!”, a declarat artista.

Andra își iubește enorm socrii

Aceasta a explicat că nu crede că a existat un moment în viața ei în care să simtă că și-ar fi dezamăgit mama. De asemenea, aceasta a mărturisit că mama ei a iubit-o mereu necondiționat.

„Eu și mama avem o relație foarte bună, nu îmi aduc aminte să fi avut sentimentul vreodată că am dezamăgit-o. Asta și pentru că ea mi-a arătat mereu o iubire necondiționată. Orice aș fi ales, orice aș fi făcut, am simțit că mama m-ar înțelege și m-ar susține.”, a mărturisit Andra.

Cât despre părinții lui Cătălin și relația pe care o are cu socrii, Andra a afirmat că îi iubește ca pe părinții ei și că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu ei. Mai mult, aceasta a povestit că nici socrii, nici părinții ei nu au intervenit asupra relației lor, din contră s-au bucurat de faptul că au putut să formeze o conexiune atât de frumoasă.

„Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute. Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții.”, a mai declarat Andra.

Citește și: Andra, declarații uluitoare despre infidelitatea lui Măruță. ”Trec peste pentru că știu cât de mult îl iubesc”