Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”

Andra a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Măruță, și despre cum reușesc să mențină armonia în viața de cuplu.

10 mart. 2023, 19:31
Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”
Andra, despre relația cu soțul ei, Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, reprezentând imaginea unei familii perfecte, reușind să stea mereu departe de orice fel de scandal. Secretul lor este că se completează perfect și personalitățile lor extrem de diferite le permit să ia mereu deciziile potrivite.

Cred că mai bine îl întrebați pe Cătălin cum mă port în căsnicie. Eu zic că sunt exemplară! (râde) Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili.

Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, pregătiți să-și mărească familia. Artista aruncă bomba despre al treilea copil: „Este o provocare”

Eu sunt mai sensibilă decât el, cum spuneam mai devreme: plâng mai ușor, sufăr și mă consum din diverse motive, în timp ce el este mai cumpătat, se gândește de două ori, le vede în perspectivă, ia puține lucruri personal. Aceasta este o diferență care pe mine mă ajută mult, pentru că ne completăm.

De multe ori îl sun, dacă nu e lângă mine, să îi cer o părere, pentru că știu că îmi va schimba perspectiva. Aceste trăsături îl fac pe el un manager mai bun, un strateg mai bun. Eu am fire de artist, cu siguranță”, a declarat Andra pentru viva.ro.

Andra spunea în trecut că ar putea trece peste infidelitatea soțului, dar spune că există și relații în care astfel de lucruri nu există.

„Da, eu cred în asta. În viața unui om, pe de altă parte, dacă vorbim despre relații de zeci de ani, sigur sunt și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu cred că ele duc neapărat la infidelitate.

Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi”, a mai spus artista.

Citește și: Motivul pentru care Andra nu se pozează niciodată în costum de baie: „Nu îmi fac, nu îmi face plăcere”

Chiar dacă are foarte multă încredere în Cătălin, Andra spune că uneori nu se poate abține de la a fi geloasă.

„Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el.

Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez”, a adăugat ea.

Totuși, chiar dacă are momente în care este geloasă, nu recurge niciodată la gesturi extreme.

„Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil.

Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari”, spune ea.