Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent: „Circ ieftin, nimic de zis”

Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent. Ediția de vineri, 18 martie, i-a cam supărat pe telescpectatori, care, susţin că unul dintre momentele cheie a fost un scenariu pus la cale de producătorii show-ului.

21 mart. 2022, 18:34
Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent: „Circ ieftin, nimic de zis”
Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent

Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent, din cauza butonului Golden Buzz, pe care l-a apăsat. Este vorba despre momentul lui Aurel Niamțu, un solist de 72 de ani, din Iași, care a reuşit să cucerească juriul.

Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent

Mulți dintre fani au fost de acord cu faptul că el s-a prezentat exemplar în această etapă, dar nu atât de bine pentru un Golden Buzz. Andra a stat puțin pe gânduri și mai apoi l-a trimis direct în semifinale pe acesta.

Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta… Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”, a spus vedeta de la masa juriului.

„E un moment unic în istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic”, a spus Andi Moisescu.

Nu era de Golden Buzz. A participat în 2013 la Vocea României unde a ieșit după proba duelurilor, cu mare scandal!/ Nimic spectaculos! Circ ieftin. Un om în vârstă care cântă frumos, nimic de zis, dar de la asta până la un Golden Buzz era cale lungă. Nu era cazul aici… ”, sunt câteva dintre comentarii.

Citeşte şi: Andra a dezvăluit marele ei secret. Ce face de fiecare dată înainte de a urca pe scenă: „Îmi reconectează mintea cu corpul. Mă ajută!”

Andra face dezvăluiri din culise

Jurata a vorbit despre noii colegi de la masa juriului, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, dar și cum este acum atmosfera la filmări.

M-am bucurat mult să mă revăd cu echipa de producție și colegii de platou. Le simt lipsa între sezoane și mă umplu de energie zilele de filmare! Suntem într-o nouă formulă la masa juriului și, ca întotdeauna, atmosfera e foarte plăcută, ne amuzăm foarte tare împreună.

Când emisiunea a debutat, în 2011, eram tot singura femeie de la masa juriului. Nu am simțit niciodată că acolo merg ca femeie și lângă mine sunt femei sau bărbați, eu sunt acolo în calitate de artistă, de om de televiziune, iar lângă mine sunt persoane cu un cuvânt de spus în teatru, televiziune, film, muzică sau în alte domenii conexe”, a spus Andra pentru Viva!.