ROMÂNII AU TALENT 18 martie 2022. Aurelian Niamțu, artistul din generația de aur căruia Andra i-a dat Golden Buzz

Aurelian Niamțu și-a dedicat toată viața scenei și muzicii ușoare românești. Astfel i-a cucerit pe jurații de la ‘Românii au talent” cu timbrul său vocal și emoția pe care a reușit să o transmită.

19 mart. 2022, 00:08
ROMÂNII AU TALENT 18 martie 2022. Aurelian Niamțu, artistul din generația de aur căruia Andra i-a dat Golden Buzz

După 50 de ani de carieră și ’70 de ani de viață, Aurelian Niamțu a urcat pe scena de la “Românii au talent”, iar Andra l-a trimis direct în semifinală.  Cariera lui Aurelian Niamțu nu este una de trecut cu vederea. Corina Chiriac, Marina Voica, Angela Similea, Dan Spătaru sunt doar câțiva din artiștii amintiți de Aurelian Niamțu în ediția de vineri, 18 martie, a emisiunii “Românii au talent”.

„Cel mai bun prieten al meu a fost Aurelian Andreescu. Mă opreau oamenii și mă felicitau. Artiștii, la vremea aceea, erau respectați. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viața scenei. M-am gândit să vin și la Românii au talent și să arăt că la vârsta mea, de 72 de ani, încă pot cânta și pot cânta bine. Vreau să arăt publicului că încă am valoare. Nu este o rușine să spun că sunt artiști care de multe ori nu au ce pune pe masă.”, a spus Aurelian Niamțu la „Românii au talent”.

CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU TALENT 18 martie 2022. Adolescenta de 18 ani care i-a cucerit pe juraţi cu vocea ei

În ediția difuzată vineri, 18 martie, a emisiunii Românii au talent, Aurelian Niamțu a interpretat o piesă veche, care le-a provocat fiori juraților de la „Românii au talent”. Mihai Bobonete i-a mărturisit că vocea lui părintească l-a liniștit și că regretă că nu mai are niciun Golden Buzz rămas. Andra, încurajată de colegii săi, a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe Aurelian Niamțu direct în semifinalele Românii au talent.

„În momentul ăsta chiar nu mai simt să spun alte cuvinte.”, a spus Andra înainte să apeze Golden Buzz-ul.

CITEȘTE ȘI: Willard Wilson, militarul american care a făcut senzație la “Românii au talent”! Andra cucerită de vocea concurentului

„Domnul Aurel, pe mine m-ați întors în timp și într-o perioadă extraordinară și vreau să vă spun că vă mulțumesc din toată inima. Sunt un mare admirator al muzicii ușoare românești. Vocea dumneavoastră sună atât de părintește. M-ați emoționat foarte tare.”, a spus Mihai Bobonete.

„Mi-a plăcut atât de mult. Mi se pare că sunteți un exemplu perfect de ceea ce înseamnă profesionalism. Mi se pare că vă stăpâniți vocea perfect. Știți să vă lăsați sufletul să se duca în voce.”, a mărturisit Dragoș Bucur.

„Am asistat la o lecție de interpretare și prezență scenică. Momentul dumneavoastră a fost unul absolut unic în istoria emisiunii.”, a spus Andi Moisescu.