Andra, declaraţie emoţionantă despre SARCINĂ

Întrebată dacă are în plan să devină mămică în viitorul apropiat, cântăreața a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei Cătălin Măruță, sunt pregătiți pentru un al doilea copil, iar acesta va veni atunci când va dori Dumnezeu, fără să fie programat. 

02 ian. 2014, 12:47

„Asta numai Dumnezeu stie, iti dai seama ca nu pot sa pronunt acum data cand voi avea al doilea copil. Tot ceea ce pot spune e ca ne dorim cel putin un frate sau o sora pentru David, noua ne plac familiile numeroase, vesele si optimiste. Suntem pregatiti sa avem alti copii, oricand de acum inainte”, declarat Andra pentru cancan.ro.

Cât despre menținerea siluetei având în vedere programul foarte încărcat pe care îl are, vedeta a precizat: „Nu m-am chinuit niciodata cu diete, metabolismul ma ajuta, probabil ca si varsta. Natura a fost, intr-adevar, foarte generoasa cu mine. Nu tin regimuri draconice, in schimb fac multa miscare, asta e usor de intuit. Dansez foarte mult, am concerte, merg prin toata tara, mai merg si la sala, atunci cand am timp. Bine, as minti sa spun ca nu am grija si la ceea ce mananc, dar nu nu se poate spune ca ma infometez. Mananc sanatos si ponderat, asta e tot”.