Andra, despre a treia sarcină: „Să fie grădiniţă de copii aici”

Andra Măruță s-a ambiţionat să a dea jos 15 kg, după ce mulți o felicitau pentru că e gravidă. Cu toate acestea, fanii continuă să-i pună întrebări pe reţelele de socializare.

07 ian. 2023, 12:22

Andra a mărturisit că de foarte multe ori a fost felicitată pentru sarcină, deși nu era însărcinată. Acest lucru a determinat-o să se ambiționeze și mai tare și să ajungă la rezultatele mult dorite.

Andra este mama a doi copii, iar fanii nu au ezitat să o întrebe dacă are în plan să își mărească familia. De curând, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar printre curiozitățile fanilor s-a numărat și această întrebare.

Andra este activă în mediul online și ține constant legătură cu fanii. De curând, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar printre curiozitățile urmăritorilor de pe Instagram s-a numărat și dacă își mai dorește să devină mamă pentru a treia oară.

Pe Instagram, un fan a întrebat-o pe artistă dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară. Andra a mărturisit că nu are în plan acest lucru, dar nu se știe ce rezervă viitorul.

Andra, mamă pentru a treia oară. Anunţ surpriză al vedetei

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu…(…) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Lângă artistă, se afla și micuța Eva și se pare că fiica sa ar fi încântată să fie sora mai mică. Și David ar fi încântat de acest lucru.

Ulterior, Andra a mai spus că atât ea, cât și soțul ei nu s-au gândit să își mărească familia. Mai în glumă, mai în serios, Eva i-a spus mamei sale că ar fi bine să mai aibă încă doi copii.

„Eu vreau să am o soră (…) Eu zic să faci doi copii atunci”, a adăugat Eva. Andra și soțul său au împreună doi copii, pe David care va împlini în luna martie 12 ani și pe Eva, în vârstă de 7 ani. Cei mici sunt obișnuiți cu aparițiile în mediul online, căci, artista nu ezită să posteze imagini sau videoclipuri în care apare alături de David și Eva.

Ce fiică frumoasă are Corina Dănilă. Rianna a împlinit 19 ani și seamănă izbitor de mult cu mama ei. „Totul meu. Sunt mândră de tine” – FOTO