Ce fiică frumoasă are Corina Dănilă. Rianna a împlinit 19 ani și seamănă izbitor de mult cu mama ei. „Totul meu. Sunt mândră de tine” – FOTO

Corina Dănilă e o prezență discretă și nu obișnuiește să-și expună viața privată în lumina reflectoarelor. Prezentatoarea își ține familia și pe toți cei dragi departe de ochii curioșilor.

03 ian. 2023, 23:55

De curând, însă, vedeta a postat o imagine cu fiica ei, Rianna, care a împlinit 19 ani. Corina Dănilă a pus o postare pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși dragostea pentru fiica ei.

„Totul meu. Sunt mândră de tine. 19 ani”, a scris Corina Dănilă în dreptul fotografiei.

Fanii au observat imediat că mama și fiica seamănă izbitor. Sunt ca două picături de apă.

Corina Dănilă a fost mereu foarte discretă când vine vorba de viața personală. A divorțat de afaceristul Norris Măgean, tatăl Riannei, în 2009, când copila avea doar cinci ani.

Citește și Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul: „Nu am aplicat o dietă”

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spunea Corina Dănilă despre fiica sa, conform unica.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Dănilă (@corinadanila)

Corina Dănilă și-a construit o carieră de succes în televiziune

Corina Dănilă a absolvit UNATC din București în 1994 și a devenit cunoscută publicului odată cu rolul Anei Dogaru din prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”, din 2004. A mai jucat în „Crucea de piatră – ultimul bordel”, „Somnul insulei”, „Dark Angel: The Ascent”, „Dark Asylum”, „Windfall” și a dublat vocea personajului Sally Carrera în cele trei părți ale filmului animat „Cars”.

Citește și Corina Dănilă, plină de datorii. Actrița se confruntă cu probleme financiare

În timp, Corina și-a făcut o carieră și în televiziune, devenit prezentatoare tv. Corina şi-a început cariera în Televiziunea Română în 1994, în postura de crainic TV și prezentator de știri la TVR Internaţional, continuând apoi, din 1996, la ProTV, unde a prezentat Știrile PRO TV de dimineață, Știrile PRO TV de la ora 5 și principalul jurnal de știri de la 19.00, în week-end.

Ca reporter special, Corina a acoperit, pe lângă transmisiile zilnice de la Guvern, Președinție sau Parlament, evenimente majore, precum vizitele Papei Ioan Paul al II-lea și a președintelui Bill Clinton la București, Campania PRO NATO, grevele minerilor din 1998 și 1999 sau eclipsa de Soare din anul 1999. Din octombrie 2019, este co-prezentator al emisiunii “Gala umorului”, alături de actorul Dragoş Huluba.