Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Cântăreața Andra este prima vedetă din România care se implică în lupta împotriva pandamiei coronavirusului. Artista va face o donație în valoare de 20.000, sumă care va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. ”Matei Balș” din București.

RomaniaTV.net
18 mart. 2020, 20:40
Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Suma, împresionant e mre pentru un artist din România, va ajunge mâine în contul fundației principapului spital românesc din lupta împotriva coronavirusului. Donația vine în contextul în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă în urma numărul mare de persoane din spitale.

Citește și: Andra este în culmea fericirii! Ce mesaj a postat vedeta pentru fanii ei: „Sunt cea mai fericită!”

Artista susține că siguranța este pe primul loc și că oamenii ar trebui să fie precauți. În plus, cântăreața îi felicită pe doctori, asistente, dar și pe intregul personal din spitale.

”Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, ne-a transmis artista.

Andra și-a reprogramat cele mai importante evenimente din acestă primăvară, concertele ”Pasion”, care urmau să aibă loc pe 4 și 5 aprilie, la Sala Palatului, pentru începutul toamnei.