Andra, după zvonul cu privire la divorţul de Cătălin Măruţă: Imaginea cu mii de like-uri

Andra si Nicole Cherry, intr-o imagine de mii de like-uri. "Semanati atat de tare, parca ati fi surori!", le-au scris fanii. Soţia lui Cătălin Măruţă nu pare să fie afectată de zvonurile legate de divorţul de Cătălin Măruţă care au îmânzit internetul. 
Romania TV
11 apr. 2014, 14:22
Andra, după zvonul cu privire la divorţul de Cătălin Măruţă: Imaginea cu mii de like-uri

Andra este o artista deja consacrata in Romania, iar talentul, ambitia si munca pe care cantareata le depune, reusind sa se imparta cu succes intre familie si cariera, reprezinta un exemplu si pentru alti cantareti din Romania.

Nicole Cherry este una dintre cele mai mari fane ale Andrei, asa ca nu a ratat ocazia sa se fotografieze impreuna cu artista la un eveniment. Cu parul ondulat si acelasi zambet larg, cele doua au parut mai degraba surori, iar imaginea publicata de „Ciresica” pe pagina sa de Facebook a strans mii de like-uri si zeci de comentarii de la fani.

 

Cătălin Măruţă a precizat că nu divorţează de Andra. „Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa!”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Cătălin Măruţă a dezvăluit de ce nu poartă verigheta. Vezi ce spune Andra despre asta

„Este oficial: jurata de la Românii au talent, Andra, şi cunoscutul prezentator Cătălin Măruţă au hotărât sa divorţeze, dupa nouă ani de căsnicie” – aşa începea articolul-bombă care a declanşat isteria.

Cătălin Măruţă şi Andra se despart? Zvon pe internet

Aşa-zisa informaţie a apărut pe un site de clickjacking, cu scopul de a atrage click-uri. Probabil aşa s-a şi întâmplat, de vreme ce zvonul divorţului lui Cătălin de Andra s-a răspândit cu repeziciune pe diverse alte site-uri româneşti.

Un caz asemănător s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, când pe Internet s-a răspândit vestea falsă a sinuciderii elevei de 15 ani din Constanţa care ar fi fost violată de mai mulţi băieţi, în decembrie 2013. 

Andra i-a făcut cea mai EMOŢIONANTĂ declaraţie de DRAGOSTE lui Măruţă

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Orașul din România unde găsești cele mai ieftine apartamente. Prețurile pornesc de la 6.000 de euro pentru o locuință mobilată și utilată. Ai Pepco, dar și Kaufland la doar doi pași
Capital.ro
România a pierdut un campion de talie europeană! A adus mare cinste țării
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost dată și îi ajută enorm
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Eu am găsit-o în groapă”. Tatăl adolescentului care a ucis-o pe Raisa a rupt tăcerea. Ce spune bărbatul despre un posibil complice
Capital.ro
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de ales
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'