Andra, fotografie EMOŢIONANTĂ alături de micuţa Eva Maria Ioana

Andra şi Cătălin Măruţă sunt cei mai fericiţi părinţi. Recent, cei doi au creştinat-o pe fiica lor, în cadrul unui eveniment de excepţie.

RomaniaTV.net
12 oct. 2015, 14:02

Fericirea nu are limite în familia Măruţă, care şi acum retrăieşte cele mai emoţionante momente de la botezul micuţei Eva Maria Ioana.

Pentru că fanii sunt tare nerăbdători să vadă cât mai multe fotografii de la cel mai aşteptat botez al anului, Andra a publicat recent pe contul ei de Facebook o fotografie emoţionantă alături de fiica sa. Mai mult decât atât, alăturat pozei, artista a scris şi un mesaj extrem de înduioşător.

„Mulțumesc! De o mie de ori mulțumesc! Sunt cea mai fericită femeie din lume! M-am pregătit mult pentru ziua de ieri și chiar pot spune că am simțit că fiica mea a renăscut. Eu și familia mea suntem credincioși și de aceea ziua botezului a fost foarte importantă pentru noi.

Va mărturisesc că mi-au dat lacrimile în timpul slujbei, sentimentul de fericire a fost copleșitor. M-am relaxat imediat după aceea, la petrecere am dansat cât am putut. Mi-a dat energie faptul că eram înconjurată de cei dragi. La mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat ca evenimentul să iasă așa cum ne-am dorit”, a scris Andra Măruţă pe contul de socializare.

Citeşte şi  Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa. Primele imagini de la biserică VIDEO