Andra Gogan i-a făcut cadou o maşină tatălui său. Ce bolid de lux a primit bărbatul şi care a fost reacţia lui: „A fost așa de fericit”

Andra Gogan i-a cumpărat cadou o maşină tatălui său. Vloggerița și fratele său, Răzvan, au vrut să îi mulțumească tatălui lor pentru eforturile făcute pentru ei, astfel că au decis să îi facă o surpriză foarte frumoasă.

03 mai 2023, 16:54
Andra Gogan i-a făcut cadou o maşină tatălui său. Ce bolid de lux a primit bărbatul şi care a fost reacţia lui: „A fost așa de fericit”
Andra Gogan i-a făcut cadou o maşină tatălui său

Andra Gogan i-a făcut cadou o maşină tatălui său. Vedeta a postat pe reţelele sociale un videoclip în care surprinde momentul când tatăl său descoperă mașina mult visată. Andra pune o fundiță pe bolidul de lux, iar apoi îl aduce pe tatăl său în parcare, unde îi dezvăluie cadoul, o maşină Tesla.

Citeşte şi: Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan, într-un cămin de nefamiliști. Cei doi au o poveste de viață dureroasă

Andra Gogan i-a făcut cadou o maşină tatălui său

Florin Gogan nu se aștepta la o astfel de surpriză și se poate observa că are lacrimi în ochi de bucurie. Vloggerița a mărturisit că părinții săi au făcut multe sacrificii pentru a-i crește pe ea și pe fratele său și că acest cadou este o mică recunoaștere a eforturilor lor.

Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu. De când eram mici, mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi când erau tineri și nu aveau niciun bănuț și au făcut tot posibilul să ajungem unde suntem astăzi, așa că eu și Răzvan ne-am hotărât să îi luăm o mașină din banii noștri.

A fost așa de fericit. Chiar ne iubim mult părinții. Este un cadou pentru tati, pentru că ne-a ajutat până acum de când eram mici și pentru că te iubim foarte mult. Mami și tu când o să-ți iei permisul, o să-ți dăm o mașină. Când eram mici, ai noștri au făcut multe sacrificii, au fost multe uși închise și cu toate astea, au continuat”, a spus Andra Gogan, într-un videoclip postat pe TikTok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra Gogan (@andragoganoff)

În ce investește Andra Gogan banii pe care îi câștigă

Vedeta este foarte urmărită pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 940.000 de persoane, iar pe Tik-Tok se bucură de 10, 2 milioane de fani. Chiar dacă are de un succes uriaș, Andra Gogan este foarte chibzuită cu banii ei. În timp ce ea preferă să investească banii în echipamente, fratele ei preferă să investească banii câștigați în haine.

,,Ne cumpărăm chestii. Eu, dacă are succes un serial sau un film pe care îl facem, cumpăr echipament pentru următorul. Dacă are succes un concert, ea își ia haine pentru următorul spectacol”, a declarat aceasta.

Ei bine, cu siguranță succesul nu vine la pachet mereu cu lucruri frumoase, ci uneori e știm bine că faima are prețul ei, iar Andra a trecut și ea prin momente mai puțin plăcute, însă a reușit să treacă cu brio peste orice eșec.

,,Au fost momente și chiar le-am cerut oamenilor să-mi dea din energia și gândurile lor frumoase, dar mi-am revenit gândindu-mă că este o nouă zi și o nouă șansă să-mi trăiesc viața.

Noi trebuie să fim foarte fericiți când ne trezim că suntem sănătoși, suntem bine și putem să trăim la maximum fiecare secundă. Încercăm să ne luăm energia din ce se întâmplă în jurul nostru și din activitățile pe care le facem și să ne înconjurăm de oameni faini”, a mai spus aceasta.