Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan, într-un cămin de nefamiliști. Cei doi au o poveste de viață dureroasă

Andra și Răzvan Gogan sunt foarte îndrăgiți de public, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Cu toate că acum își pot permite orice, în copilărie lucrurile nu au stat chiar așa pentru cei doi.

05 dec. 2022, 17:18
Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan, într-un cămin de nefamiliști. Cei doi au o poveste de viață dureroasă

Andra și Răzvan Gogan sunt foarte îndrăgiți de public, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. În trecut însă, cei doi nici nu visau la ce au acum și asta pentru că părinții vedetelor i-au crescut într-un cămin de nefamiliști.

Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan în copilărie

Pentru toți copiii una dintre cele mai frumoase sărbători este Crăciunul și asta pentru că atunci vine Moș Crăciun cu cadouri care mai de care mai sofisticate. Andra și Răzvan Gogan își aduc aminte că atunci când erau copii deși nu aveau parte de ce au acum, erau tot la fel de fericiți.

”Ne facem cadouri singuri și primim din partea tuturor celor din familie. Dar când eram mici nu erau îmbelșugate, pentru că am crescut într-un cămin de studenți familiști. Pentru că mami și tati încă erau studenți la facultate, dar nu am știut diferența dintre bogat și sărac, așa că mereu credeam că suntem cei mai fericiți așa cum suntem! ”, a povestit aceasta pentru cancan

Citește și : Imagini înfiorătoare desprinse parcă din Primul Război Mondial. Așa arată cimitirul rachetelor rusești din Harkov

Deși acum își permit aproape orice, niciodată cei doi frați nu au uitat de unde au plecat și știu să aibă grijă de bani, cu toate că Răzvan recunoaște că el este mai cheltuitor uneori.

”Eu sunt, dar știi cum apreciază toată familia după ce fac ceva? De curând un prieten a început să fie șofer pentru noi. Știu, sună a fiță, dar e incredibil de bine, câștigăm o grămadă de timp și toată familia apreciază, nu sunt eu cel care a consumat banii”, a mai completat acesta pentru sursa menționată mai sus.

Citește și : Noi detalii despre procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

Cei doi sunt foarte uniți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cu toate acestea ca în fiecare familie mai există și la ei mici tachinări.

”Dacă am pierdut cardul de la cameră sau daca nu am pus bine un obiectiv, pentru că el e foarte pasionat de tehnologie și de tot ce înseamnă cu ceea ce filmăm. Și trebuie să am grijă de aparatură, dacă nu am grijă se supără pe mine”, mai spune Andra.