Andra i-a scris deja lui Moş Crăciun: Vreau o fetiţă. Măcar la anul

Andra mai vrea încă un copil şi cum Cătălin Măruţă a făcut-o mamă de băiat, cântăreaţa apelează acum la "ajutoare" pentru a avea o fetiţă. Iar pentru că Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, artista s-a gândit să-i ceară lui Moş Crăciun o mână de ajutor.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 10:39
Andra i-a scris deja lui Moş Crăciun: Vreau o fetiţă. Măcar la anul

Invitată luni dimineaţă la Magic FM, Andra a dezvăluit că vrea să-i dăruiască fiului ei, David, o surioară. Şi, pentru că spune că încă mai crede în magie şi în Moş Crăciun, Andra aşteaptă vestea cea mare de la bătrânul care vine cu desaga plină la copiii cuminţi: „Cred în Moş Crăciun şi vreau să-l învăţ şi pe David să creadă. I-aş cere să-mi aducă o fetiţă. Măcar la anul, dar să ştiu că fetiţa e pe drum. Dac fac băiat, mai trebuie să fac un copil„.

Andra are noi proiecte şi pe plan profesional, artista pregătindu-le fanilor un album nou, dar şi o colecţie de cântece de Crăciun.

Cântăreaţa este foarte mulţumită de succesul de care se bucură noul său single, „K la meteo”, lansat în colaborare cu What’s Up. „Mă bucur mult că interpretează alături de mine, e un băiat tare talentat„, a spus Andra despre What’s Up.

Vreau să cânt cu instrumentiști, să pot cânta ce-mi dorește inima. Nu vreau să cânt cu track-uri. Vreau să sune live-ul live„, a subliniat artista..