Andra, în lacrimi la „Românii au talent”. Artista a oferit primul său Golden Buzz din sezonul 14. Ana Nuță a impresionat cu vocea ei divină

În a treia ediție a sezonului 14 „Românii au talent”, Andra a oferit, cu lacrimi în ochi și impresionată de numărul prezentat, mult așteptatul Golden Buzz.

16 feb. 2024, 23:51
Andra, în lacrimi la „Românii au talent”. Artista a oferit primul său Golden Buzz din sezonul 14. Ana Nuță a impresionat cu vocea ei divină
Andra, în lacrimi la „Românii au talent”. Artista a oferit primul său Golden Buzz din sezonul 14. Ana Nuță a impresionat cu vocea ei divină

Printre cele mai impresionante numere prezentate pe scena „Românii au talent” s-a numărat momentul micuței Melania Ghiburdel, cu inteligența ei sclipitoare, al lui Drew Colby, cu umbrele sale magice, dar și al Ansamblului Voiniceasca, car el-a avut în centrul atenției pe tânărul Viorel.

Citește și: Bboy Nana, puștiul de doar 8 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 14, după un moment excepțional de dans. Mihai Bobonete: „Momentul tău a fost unic de-a dreptul”

Andra, în lacrimi la „Românii au talent”

În a treia ediție a emisiunii „Românii au talent” nu puțini au fost concurenții care au impresionat cu numerele lor.

La doar 6 ani, Melania Ghiburdel a demonstrat că matematica poate să fi un adevărat talent. Cea mică i-a impresionat pe jurați cu cele mai complicate ecuații, rezolvate în timp ce recita o poezie. Mama Melaniei a observat abilitățile fiicei sale încă de acum un an și jumătate. De îndată ce a sesizat acest lucru, a decis să o înscrie la un club de matematică unde putea să-și dezvolte aceste aptitudini. La „Românii au talent”, Melania a demonstrat că matematica și poezia merg mână în mână, atunci când ai har.

A urmat străinul Drew Colby care a făcut senzație pe scena „Românii au talent”, cu un număr care rar s-a mai văzut în 13 ani de emisiune. Spectacolul său de teatru de umbre, realizate cu mâinile, i-a impresionat pe jurați. ​Drew și-a descoperit pasiunea pentru teatrul de umbre cu mâini în urmă cu 13 ani, atunci când a vizionat câteva videoclipuri pe internet. Spectacolele altor oameni l-au îndemnat să învețe de unul singur această artă, eforturi care l-au răsplătit cu 4 de DA din partea juraților. După ce și-a încheiat spectacolul, jurații și-au spus părerea despre momentul lui:

„Mi-ați dat clasă! Când mă las de comedie, asta vreau să fac!”, a spus Bobonete.

„Mi-a plăcut foarte mult numărul, mi-a dat o stare de bine și m-am bucurat, am râs, au fost și mici momente în care m-am emoționat. Este un număr perfect pentru un show precum Românii au talent”, a spus Dragoș Bucur.

Drew Colby și-a descoperit pasiunea pentru teatru datorită artistului Prasanno Rao din India. Concurentul de la „Românii au talent” a mărturisit că s-a inspirat foarte mult de la celebrul indian, iar într-o zi a avut ocazia să vorbească cu văduva și fiul idolului său. În acel moment, aceștia din urmă au observat stilul lui Prasanno în spectacolul lui Drew, fapt care s-a dovedit a fi o onoare pentru Drew.

După teatrul de umbre a urmat un moment tradițional românesc. Voia bună a fost la ea acasă, odată cu intrarea pe scenă a Ansamblului Voiniceasca. 16 copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani au demonstrat că totul este posibil, cât timp ai talent și muncești la visul tău. Expresivitatea și mișcarea scenică a acestora au completat perfect numărul artistic, propulsându-i în etapa următoare cu 4 de DA.

„Dragilor, mi se pare că aveți noroc să aveți un coleg atât de energic de unde să vă luați sursa de energie. Așa s-a văzut! Niciunul nu v-ați lăsat mai prejos. Pe mine m-ați făcut foarte fericită cu numărul vostru. Adevărul e că Viorel seamănă puțin cu Bobo”, a spus Andra.

„El poate să fie un noroc și o povară pentru grup. Omul captează toate privirile și trebuie să faci un efort să te uiți și în rest, iar dacă te uiți, nu ai ce să pierzi”, a spus Andi Moisescu.

De departe, însă, cel mai apreciat moment al serii a fost cel al Anei Nuță, motiv pentru care a primit și cel mai dorit vot, Golden Buzz-ul, însă nu oricum. Cu lacrimi în ochi, Andra și-a arătat aprecierea prin apăsarea butonului magic ce trimite concurentul care l-a primit direct în marea finală a concursului „Românii au talent”.

Ana Nuță are 20 de ani și pasiunea pentru muzică o are încă din copilărie, de pe vremea când tatăl ei s-a stins din viață. Cea care i-a dat viață a crescut-o singură și a vrut ca fiica ei să fie apropiată de Dumnezeu. Așa s-a făcut că Ana a început să cânte în biserică, de la o vârstă foarte fragedă.

„Muzica a intrat în viața mea de când eram copil. Am simțit această chemare de la Dumnezeu, că s-a pogorât în sufletul meu, atunci când eram la biserică. Deoarece mama mea este o persoană foarte credincioasă, m-a dus de mică la biserică și într-o după amiază am început să cânt singură cântările slujbelor, alături de oameni. Atâta putere de la Dumnezeu am simțit, încât toată biserica s-a întors la mine și a fost impresionată că acel copil micuț avea atâta forță să cânte”, a spus Ana Nuță, înainte să intre pe scena Românii au Talent 2024.

Citește și: Mihai Petre, dezvăluiri incendiare din culisele jurizărilor la „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”. Cum sunt desemnaţi, de fapt, marii câştigători