Bboy Nana, puștiul de doar 8 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 14, după un moment excepțional de dans. Mihai Bobonete: „Momentul tău a fost unic de-a dreptul”

Bboy Nana, un băiețel de doar 8 ani, este cel de-al doilea concurent care a cucerit juriul de la Românii au talent și a primit Golden Buzz.

10 feb. 2024, 01:16
Bboy Nana, puștiul de doar 8 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 14, după un moment excepțional de dans. Mihai Bobonete: „Momentul tău a fost unic de-a dreptul”
Bboy Nana, un puști de doar 8 ani, este cel ce-al doilea concurent care primește Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 14

Bboy Nana a suprins juriul de la Românii au talent și pe cei de acasă. Puștiul de doar 8 ani spune că ceea ce face el nu e neapărat talent, ci în spatele momentului său excepțional de dans se află foarte multă muncă și exercițiu. El se antrenează între 5 și 8 ore pe zi.

Nana a luat exemplu de la cei mai buni în domeniu, dar nu a urmat niciun fel de curs, ci doar a repetat foarte mult acasă. Chiar dacă îi place foarte mult ce face, recunoaște că și-ar dori să aibă mai mult timp pentru jocurile video, o altă pasiune de ale sale.

Citește și: Românii au talent, SEZONUL 14. Povestea emoționantă a lui Emanuel Barica, artistul stradal care a primit primul Golden Buzz. Când avea vârsta de 5 ani, a fugit de acasă și a locuit 6 luni pe străzi

În cazul în care ar câștiga premiul cel mare de la Românii au talent, Bboy Nana ar folosi banii pentru a-și cumpăra jucării. Puștiul a reușit să-i lase mască pe prezentatori, după ce a urcat pe scenă cu o trotinetă și un casetofon. Ce a urmat după i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

„Sunt șocat de-a dreptul! Tu ai văzut ce a făcut băiatul ăsta?!”, a exclamat Smiley.

„E total ireal ce am văzut! E clar că avem de-a face cu un fenomen!”, a adăugat Andi Moisescu.

Citește și: Primul GOLDEN BUZZ de la Românii au talent 2024, sezonul 14. Andi Moisescu l-a trimis pe Emanuel Barica direct în semifinalele show-ului de la ProTV

„Ești un fenomen!”, a completat actorul Dragoș Bucur.

„Ești foarte bun și îmi e teamă că risc să nu te mai văd prea curând pe scena asta, iar momentul tău a fost unul unic de-a dreptul. La 8 ani să vii și să faci ce ai făcut tu. Să ne lași cu gura căscată și … tăcere după ce ai terminat. Și pentru că vreau să fiu sigur că mă mai întâlnesc cu tine și pentru că ești un fenomen…”, a spus Mihai Bobonete care a apăsat butonul de Golden Buzz.