Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii „Românii au talent”: „Filmează-mă pe ascuns dacă vrei”

Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii "Românii au talent". Artista şi-a reluat nu doar activitatea artistică, ci şi proiectele de TV. Încă de la debutul show-ului de talente, cântăreaţa face parte din juriu.

25 oct. 2022, 09:06
Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii „Românii au talent”: „Filmează-mă pe ascuns dacă vrei”
Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii "Românii au talent"

Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii „Românii au talent”. Cei patru juraţi filmează deja pentru noul sezon, ce va fi difuzat în curând la Pro TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista este o mare iubitoare de dulciuri, iar acum a reuşit să spună nu „ispitelor culinare”.

Citeşte şi: Andra, schimbare radicală de look. A slăbit semnificativ după ce a renunţat la o categorie de alimente

Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii „Românii au talent”

Cântăreaţa a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, în care le împărtăşeşte fanilor faptul că încearcă să nu mai mănânce dulciuri, iar într-una din zilele când se afla la filmări, a reuşit acest lucru. Andra recunoaşte că îi este foarte greu, dar nu vrea să cedeze şi este hotărâtă să aibă cât mai multe zile fără zahăr.

Vreau să vă spun că sunt mândră de mine. Dacă anul trecut făceam un TikTok, în care mă ascundeam pe aici (n.r. masa de juriu) cu dulciuri, iată, ispita e aici şi nu mă ating de ele. Filmează-mă pe ascuns dacă vrei, însă doar azi, nu ştiu ce va fi mâine, eu zic astăzi, mâine este un nou examen pentru mine. În fiecare zi îmi testez răbdarea. Da, îmi scriu pe foaie ‘Sunt cea mai tare, nu am nevoie de zahăr’, ca să pot să reuşesc. Deci, du-te de aici cu ispita asta. Chiar nu, nu mănânc„, a spus Andra, într-un filmuleţ postat pe TikTok.

@andra Voi ce v-ati propus anul asta? 🤭 #romaniiautalent ♬ sunet original – Andra

Ce tarif are Andra pentru un show

Andra este una dintre cele mai buni voci din România, iar tariful său pentru un eveniment este pe măsură. Artista este gata să câștige o adevărată avere pentru două evenimente private. Pentru două evenimente care au avut luna trecută în Germania, în Munchen și Dusseldorf, cântăreața ar fi încasat nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare. Vedeta a fost însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă, scrie Fanatik.

Până atunci, doar în luna august, la scurt timp după întoarcerea din vacanța din Spania, Andra a avut concerte în Sibiu, Iași, Satu Mare și Uricani, fiind răsplătită cu 48.000 de euro. Pentru un moment artistic de 50 de minute, tariful artistei este de 12.000 de euro, plus TVA.