Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei. Cum a reacţionat bărbatul: „Mi se părea greu să comunic”

Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei. Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din România, iar cel care a ajutat-o foarte mult şi a susţinut-o a fost tatăl ei, pe care l-a avut manager mulţi ani.

07 sept. 2022, 09:32
Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei. Cum a reacţionat bărbatul: „Mi se părea greu să comunic”
Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei

Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei. După multă vreme, cântăreaţa l-a ales pe soţul ei s-o impresarieze, renunând la serviciile părintelui ei. Vedeta mărturiseşte că a fost o tranziţie firească, iar prezentatorul nu a fost prima ei opţiune.

Citeşte şi: Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma imensă pe care cerut-o la un eveniment în Germania

Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei

Iniţial, a ales o persoană străină să facă acest lucru, însă nu s-au înţeles, pentru că artista avea nevoie de cineva care să-i cunoască tabieturile, dar şi programul. Pentru că Măruţă mergea mereu cu ea la concerte, astfel, i-a propus soţului ei să îi fie manager.

Andra mărturisit că nu a existat nicio tensiune sau supărare din partea tatălui ei, ba din contră, s-a bucurat când a aflat că Măruţă l-a înlocuit.

A fost o tranziție firească, nu un moment delicat. Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat colaborarea pentru că eram obișnuită cu o persoană care știe totul despre programul meu, despre nevoile mele și mi se părea greu să comunic cu un străin.

Cătălin era alegerea cea mai potrivită, mă însoțea adesea, știa totul despre cariera mea și lua decizii ca și cum ar fi ales pentru el însuși. Nicio secundă nu s-a pus problema ca tatăl meu să nu fie de acord, s-a bucurat că a putut să preia Cătălin, că înțelegea domeniul și a putut să se muleze.

A fost în primul rând alegerea mea să studiez muzica, iar părinților le mulțumesc că m-au sprijinit și mi-au permis să îmi urmez visul. Copilăria mea nu a fost una clasică, dar a fost foarte fericită. Am avut, de mică, multe concerte, dar și multe satisfacții. Acasă am fost răsfățată de frații mei și m-am simțit mereu foarte iubită„, a declarat Andra, pentru Viva.ro.