Andra, la un pas de LEŞIN pe scenă. Vezi prima reacţie a artistei după ce i s-a făcut rău

Andra a dat joi, la Sibiu, la Gala "Media Music Awards", proba rezistentei fizice. Aflata cu sanatatea intr-o stare nu tocmai fericita, racita si epuizata fizic de la concertele pe care le-a sustinut in ultimul timp, artista a facut eforturi demne de admirat pentru a urca pe scena in fata publicului sau.

19 sept. 2014, 12:06
Andra, la un pas de LEŞIN pe scenă. Vezi prima reacţie a artistei după ce i s-a făcut rău

Andra si-a facut aparitia, joi, in zona artistilor reuniti la „Media Music Awards” din Sibiu imbracata in tinuta sa eleganta de scena.

Aproape de miezul noptii, Andra a urcat pe scena si a sustinut un recital surprinzator in timpul caruia a dansat si a glumit cu persoanele din public, care, fireste, nici nu banuiau ce eforturi a facut pentru a duce seara la bun sfarsit, potrivit wowbiz.ro. „Andra nu se simte prea bine. Are o stare de slabiciune si se pare ca o paste o gripa. E si foarte obosita. Nu are stari febrile, nu. Dar la Sibiu tot a venit. Nu avea cum sa lipseasca, sa-si dezamageasca fanii care au ales-o si au votat-o ca favorita„, a declarat tatal Andrei.

Sursa foto: wowbiz.ro

Sprijinindu-se de bratul unei persoane din staff-ul sau, cantareata s-a retras in culise, pasind atenta si zambind timid persoanelor care o priveau si intelegeau ca face eforturi sa nu-si arate suferinta.

La cateva ore dupa eveniment, Andra a postat un mesaj pe Facebook in care le multumeste fanilor ca sunt alaturi de ea. „Dragii mei, vreau sa incep prin a va multumi pentru ceea ce sunteti, pentru voturile si tot sprijinul vostru neconditionat!! Apreciez toate mesajele voastre, pline de sensibilitate si emotii… un like, un comentariu, o parere, un share, o multumire, o vizita… Toate acestea pentru mine inseamna enorm!!! Mereu sunteti ca o gura de aer proaspat si va iubesc nespus de mult! Imbratisari cu drag, Andra„, a scris Andra pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Surpriză uriaşă din partea lui Cătălin Măruţă pentru Andra. „Te iubesc, soţul meu drag…..”