Andra: Lui David îi place să cânte, să danseze. Deocamdată cântă ca Măruţă

Andra a dezvăluit că în data de 27 ianuarie este ziua soţului ei, Cătălin Măruţă, şi i-a urat la mulţi ani în avans la Kiss FM.

25 ian. 2014, 18:57
Andra: Lui David îi place să cânte, să danseze. Deocamdată cântă ca Măruţă

Andra a fost întrebată dacă băieţelul ei, David, a manifestat vreun talent, ţinând cont de părinţii pe care îi are.

„Da, îi place foarte mult să cânte, îi place să danseze. Am fost la începutul anului în Israel, am avut acolo niște concerte și erau și cântăreți de muzică populară, am avut dansatori, și a văzut el că se face ‘Hopa așa’ când se dansează. ‘Mami, prezintă-mă!’. Tot timpul acasă are concerte și spun: ‘Și acum cântă pentru voi David Măruță’. ‘Nu, mami, dansez. Hopa așa’. Așa că acum dansăm, o săptămână cântăm. Până acum a cântat Moș Crăciun. Poate să cânte și de acum, că la ce zăpadă este afară, putem să sărbătorim încă o dată Crăciunul”, a dezvăluit invitata.

Citeşte şi Andra şi fiul său, în cea mai ÎNDUIOŞĂTOARE fotografie

Privind la ce aşteptări are pentru viitorul lui David, Andra a declarat că important este să fie sănătos, contând mai puţin ce vrea să se facă când va fi mare

Deocamdată copilul cântă ca taică-su, dar e ok. Important e să fie sănătos. Dacă vrea să se facă doctor, n-are decât. Mami îl susține. Îi place foarte mult pe scenă. Am rămas foarte impresionați – și eu, și Cătălin – pentru că, în Israel, acolo unde am cântat, a urcat pe scenă, a prezentat alături de Cătălin. Când am cântat eu, distra lumea, cânta la microfon. Nu e rușinos, îmi place, a început bine copilul”, a povestit Andra la Kiss FM.

Citeşte şi Andra, declaraţie emoţionantă despre SARCINĂ