Andra Măruță nu se uită la bani când vine vorba despre familie. Cât a putut să plătească pe adidașii băiatului ei

Andra și Cătălin Măruță formează o familie care nu se poate plânge de lipsa de bani. Artista rămâne în continuare una dintre cele mai frumoase și mai talentate femei din România, cu o mulțime de contracte de publicitate, prezențe în emisiuni TV și concerte, în timp ce soțul ei e de neclintit de la Pro TV. 

12 aug. 2023, 13:10

În prezent, familia Măruță se află în vacanță, pe un vas de croazieră, alături de cei doi copii, David și Eva.

Andra, Cătălin Măruță, Eva și David au urcat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Symphony of the Seas, unde vor petrece șapte nopți.

Cum arată traseul de vacanță al familiei Măruță

Ruta vasului de crozieră este Barcelona (Spania), Palma de Mallorca (Spania), Provence (Marsilia), Florența (Italia), Roma (Italia), Napoli (Italia) și Barcelona (Spania).

Cătălin și Andra Măruță publică zilnic în social media imagini din timpul călătoriei în care par să se distreze de minune.

Într-una dintre imagini, David și Cătălin apar în diferite poze încălțați cu câte o pereche de adidași ce fac marte din marca de lux a unui brand celebru și care costă 2.199 lei, scrie presa de cancan.

Adidașii sunt creați din material textil cu talpă din cauciuc vulcanizat durabil.

De asemenea, Andra, care a arătat superb în prima zi a călătoriei într-o rochie de 200 de lei, a purtat și ea în această vacanță o pereche de șlapi portocalii de marcă. Realizați din piele naturală, acești șlapi se găsesc pe piață la prețul de 236 lei.

Artista le povestește fanilor ei despre fiecare oprire pe care o face vasul. În urmă cu două zile, acesta a andocat la Palma de Mallorca, iar apoi în Marsilia.

„Prima oprire: Palma de Mallorca! Orașul vechi, plaje spectaculoase și priveliști ce îți taie respirația”, a scris Andra pe Instagram.

„Încă o nouă zi de aventură pe croaziera noastră cu Symphony of the Seas. De data asta am ajuns în minunatul oraș – Marsilia! 🚢⚓️ Am mers in vechiul port Vieux-Port, am admirat frumusețea impresionantă a Basilicii Notre-Dame de la Garde, de unde priveliștea asupra orașului și a mării iti taie respirația”, a povestit artista într-o altă postare.

Vineri, 11 august, artista și prezentatorul TV au avut ocazia să viziteze Cinque Terre (Italia).

„În fiecare zi, o nouă perlă a călătoriei noastre! Astăzi am pășit în povestea colorată a Cinque Terre. Străzi înguste, case pitorești și un peisaj marin ce-ți taie răsuflarea. Fiecare oprire este o comoară descoperită pe mare”, a afirmat Andra, care își încântă urmăritorii de pe rețeaua de socializare cu imagini din timpul călătoriei sale.