Andra, Măruţă, Pepe şi Raluca, vacanţă în familie pe meleaguri româneşti. Au cântat împreună pe vaporaş VIDEO

Vedetele autohtone nu şi-au mai putut petrece vacanţa, anul acesta, peste hotare, din pricina pandemiei, aşa că cele mai multe dintre ele au luat la pas meleagurile româneşti. Este şi cazul cuplului Andra-Măruţă, care a petrecut câteva zile de vis alături de finii Pepe şi Raluca, în Delta Dunării. Fotografiile şi filmuleţele postate de vedete pe conturile lor de socializare stau mărturie pentru calitatea timpului petrecut împreună.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 09:10

Cei patru nu sunt doar prieteni buni, dar şi o familie, de când Andra şi Măruţă au devenit naşii de cununie ai cuplului Pepe – Raluca. Cei patru, alături de copii, au petrecut câteva zile speciale într-un resort de lux din Delta Dunării. 

Citeşte şi Botez de fiţe pentru nepoata lui Adi Minune. Karmen şi fetiţa ei au atras toate privirile cu ţinutele lor

În plus, Maria și Rosa, fetele lui Pepe şi ale Ralucăi, se înţeleg excepţional cu Eva și David, copiii Andrei şi ai lui Măruţă. Eva Măruţă şi-a aniversat, zilele trecute, ziua de naştere. Imediat, după acest eveniment, gaşca şi-a făcut bagajele şi a plecat în Deltă. 

Un filmuleţ postat de Pepe pe reţele sociale înfăţișează cele două familii cântând la unison cea mai recentă piesă pe care Pepe o interpretează împreună cu Andra și Connect-R. Este vorba despre melodia “Inima mea”, o piesă de familie, căci nu doar Andra-Măruţă sunt înrudiţi prin alianţă cu Pepe-Raluca, ci şi Pepe-Raluca cu Connect-R. În 2014, Pepe și Raluca au fost nași de cununie pentru Connect-R și fosta lui soție, Misha.