Andra, nevoită să se mute din casă în miez de noapte. Suferința cântăreței a fost dezvăluită chiar de tatăl ei

Andra Măruță (36 de ani) este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România. Drumul spre succes a fost, însă, extrem de anevoios. Până să ajungă cunoscută și să câștige și bani sufiecienți, artista a întâmpinat multe greutăți. Despre una dintre întâmplările neplăcute a vorbit tatăl artistei. 

11 iul. 2023, 09:03
Andra, nevoită să se mute din casă în miez de noapte. Suferința cântăreței a fost dezvăluită chiar de tatăl ei

Andra Măruță și-a clădit o carieră de succes, devenind una dintre cele mai importante cântărețe din țara noastră. Drumul spre succes nu a fost deloc ușor.

Invitată în cadrul podcastului Fain & Simplu al lui Mihai Morar, Andra a vorbit și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în viața sa de artistă. Un episod mai puțin plăcut, pe care cântăreața nu și-l mai amintea, a fost povestit chiar de tatăl ei, care a încercat mereu să o menajeze și să o țină departe de probleme.

Citește și: Andra, mesaj emoţionant transmis de ziua soacrei sale: „Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg ..”

Tatăl Andrei a povestit că în urmă cu mulți ani, a venit cu ea la București. Urma ca Andra să înregistreze o melodie la studioul lui Costi Ioniță. Neavând bani de hotel, s-au cazat la o cunoștință. Doar că în casa respectivă era foarte frig, iar pentru ca Andra să nu răcească, tatăl ei a luat legătura cu Costi și ulterior s-au mutat în altă parte, chiar în acea noapte.

Citește și: Cum arată vila de un milion de euro în care locuiesc Andra şi Cătălin Măruţă. Interiorul te lasă mască! FOTO

„Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele… unul, când am mers prima oară la Costi (n.r.: Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald”, a povestit tatăl Andrei, citat de Cancan.