Andra, mesaj emoţionant transmis de ziua soacrei sale: „Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg ..”

Mama lui Cătălin Măruță îşi serbează ziua de naştere, iar Andra nu a ratat prilejul de a-i transmite public un mesaj emoţionant. Andra este una dintre vedetele din România care crede cu tărie în relaţiile de familie.

17 mai 2023, 14:32
Andra, mesaj emoţionant transmis de ziua soacrei sale: „Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg ..”

Andra  i-a transmis un mesaj emoţionant soacrei sale, care îşi aniversează ziua de naştere.

”La mulți ani, Mica! Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg că de ziua ta mai mult te bucuri de timpul cu familia decât să te răsfeți. Noi suntem aici, fericiți că te avem sănătoasă! Te iubim!”, a scris Andra Măruță, pe contul ei personal de Instagram.

Imaginile postate de cântăreață au strâns mii de aprecieri.

Citeşte şi  Jador, mari probleme după ce a primit bani falși la un eveniment. De ce incident neplăcut a avut parte: „Trebuie să merg să dau declarații”

De altfel, Andra, care este familistă convinsă, se înţelege foarte bine atât cu mama ei, cât şi cu soacra, considerând că ambele reprezintă un spijin real pentru ea, pentru Cătălin Măruţă şi pentru cei doi copii, David şi Eva.

Citeşte şi Loredana Groza, apariția senzuală care a pus pe jar internetul. Cum s-a afișat vedeta în vârstă de 52 de ani

„Le iubesc şi le spun cât de des pot, dar astăzi o spun aici, să ştie toată lumea. Avem cele mai bune mame! Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru noi, pentru toată iubirea pe care ne-o purtaţi. VĂ IUBESC!” este mesajul Andrei pentru cele mai importante femei  din viaţa ei.