Andra, primele declaraţii din carantină: „Au fost nişte zile grele”

Andra a făcut primele declaraţii din carantină, după ce a fost infectată cu Covid-19. Vedeta este singura care avut simptome mai accentuate, în timp ce restul membrilor familiei se simt bine. Soția lui Cătălin Măruță a făcut primele declarații despre perioada dificilă prin care trece.

03 feb. 2021, 15:29
Andra, primele declaraţii din carantină: „Au fost nişte zile grele”
Andra a făcut primele declaraţii din carantină

Andra

, primele declaraţii din carantină. Soția lui Cătălin Măruță a povestit perioada dificilă prin care a trecut. Acum se simte mult mai bine, însă şi-a pierdut gustul şi mirosul.

Citeşte şi: Incredibil! Ce s-a întâmplat când Andra a încercat să îi verifice telefonul lui Cătălin Măruță

Andra, primele declaraţii din carantină

Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine‘, a spus Andra Măruță pe Instagram.

Cătălin Măruţă, formă uşoară de Covid-19

Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile.

Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruţă.

Cătălin Măruţă va prezenta, în următoarele două săptămâni, de acasă proiectul de televiziune de la Pro TV.

Cătălin a anunțat că el și Andra au contractat COVID-19, artista a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, unde a postat trei poze. „Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris prezentatorul.