Andra a făcut marele anunţ. A vrut să se afle de la ea: „O să vă şocheze!”

Andra a făcut primele declarații despre noul sezon, al 11-lea, al show-ului "Românii au talent", care va începe la Pro TV pe 5 februarie şi va avea două ediţii pe săptămână.

15 ian. 2021, 08:48
Andra a făcut marele anunţ. A vrut să se afle de la ea: „O să vă şocheze!”
Andra, jurat la "Romanii au talent"

Andra a mărturisit că a reuşit să fie impresionată de concurenţii care au participat de această dată la show-ul „Românii au talent”.

Andra, două Golden Buzz-uri în sezonul 11

„Acest sezon o să şocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să îşi arate talentele şi pasiunile”, a declarat Andra pentru OK!Magazine. În timpul show-ului, vedeta a acordat cele două Golden Buzz-uri şi a mărturisit că s-a lăsat ghidată de emoţie şi de ceea ce a simţit la momentul respectiv. „Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simţi emoţia pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a precizat Andra.

Show-ul începe pe 5 februarie

Sezonul 11 al show-ului „Românii au talent” începe pe 5 februarie. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenţi care şi-au luat destinul în mâini şi au vrut să fie cunoscuţi celor de acasă prin talentul lor. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neaşteptate şi reprezentaţii nemaivăzute au reuşit să scrie povestea viitorului sezon.

Andi Moisescu, confirmat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”. Ce se întâmplă cu emisunea, anunţ de la Pro TV

Pavel Bartoş şi Smiley au stat în culise şi i-au încurajat pe concurenţi înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puţin trei de „Da!” şi au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! Din 5 februarie, cel mai cunoscut show de divertisment revine cu două ediţii pe săptămână!