Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Cum arată acum soţia lui Măruţă: „Sunt foarte recunoscătoare”

Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România. Pe lângă succesul de care se bucură în carieră, artista este recunoscătoare şi pentru familia minunată de care se bucură în fiecare zi.

04 aug. 2022, 12:03

Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Odată cu ridicarea restricţiilor, cântăreaţa a început în forţă concertele, dar şi evenimentele private la care a fost invitată să cânte. Pentru că a muncit foarte mult, şi-a luat o binemeritată vacanţă alături de cei doi copii, David şi Eva.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină. Abia acum s-a aflat! Ce reacţie va avea Andra: „Mi-aduc aminte şi acum acele secvenţe”

Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit

Artista se află în vacanţă, în Marbella, Spania, unde se bucură de clipe minunate cu copiii săi. Cătălin Măruţă încă nu se află cu ei, cel mai probabil va ajunge mai târziu, din cauza emisiunii pe care o prezintă la Pro TV.

Andra nu prea postează imagini cu ea de la plajă, pentru că nu îi place să apară sumar îmbrăcată, mai ales că nu mai are silueta de altădată. Însă, în cea mai recentă postare pe care a făcut-o pe reţelele de socializare, este o fotografie cu ea, în costum de baie.

Câtă fericire încape în doi copii zâmbăreți și bronzați? Fiecare vacanță cu ei, indiferent de destinație, este o sărbătoare! Sunt foarte recunoscătoare pentru astfel de clipe!„, a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

Andra a slăbit 6 kilograme

Într-un interviu recent, Andra Măruță a dezvăluit că, deși nu a ajuns la greutatea pe care și-o dorește, dar se simte minunat în pielea ei, mai ales după ce a găsit metoda ideală de a se menține în formă.

Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ambalajul”, a declarat Andra Măruță pentru revista VIVA.