Andra s-a pus pe slăbit. Artista a apelat la un medic nutriționist ca să dea jos kilogramele în plus: „Corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva”

Andra s-a pus pe slăbit și a apelat la profesioniști. Artista se confruntă de ceva vreme cu surplusul de kilograme, a încercat mai multe diete de-a lungul timpului, însă nu au dat roade, pentru că nu putea să se țină de ele. A recunoscut în nenumărate rânduri că este o persoană gurmandă și nu se poate abține să nu mănânce.

06 mart. 2024, 23:36
Andra s-a pus pe slăbit. Artista a apelat la un medic nutriționist ca să dea jos kilogramele în plus: „Corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva”
Andra s-a pus pe slăbit

Andra s-a pus pe slăbit. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a decis să mai dea jos câteva kilograme, iar pentru asta a apelat la sfatul unui nutriționist. A mai precizat că îi place cum arată, este mulțumită de acest aspect, însă când e vorba de sănătate nu lasă lucrurile așa.

Citește și: Andra Măruță, mesaj emoționant după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: „Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”

Andra s-a pus pe slăbit

​​„Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate…aici nu trebuie să te complaci, să zici „lasă că-i bine”. Nu! Tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie”, a spus Andra.

Cântăreața precizează că a vizitat un centru care promovează o metodă de slăbire, testată pe parcursul a 20 de ani de activitate în domeniul nutriției. Nu este vorba doar de o simplă dietă, ci la adaptarea unui plan alimentar echilibrat în funcție de necesitățile fiecărei persoane și stilului său de viață.

Am apelat la X (nr.denumirea centrului) ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate. Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva… atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. Vă pup. O să vă spun mai multe.

Dacă vă este mai greu să țineți singuri o dietă sau să aveți un stil de viață mai sănătos, este mereu mai ușor să apelezi la un nutriționist”, a adăugat vedeta.