Andra Măruță, mesaj emoționant după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: „Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”

Andra Măruță a dezvăluit că s-a simțit complexată din cauza kilogramelor în plus, dar, în timp, a învățat să se iubească așa cum este și să nu mai fie atât de dură cu ea.

23 feb. 2024, 22:36
Andra Măruță, mesaj emoționant după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: „Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”
Andra a recunoscut că s-a simțit complexată din cauza kilogramelor în plus

Andra Măruță a dezvăluit, de la masa juraților de la Românii au talent, că până de curând kilogramele în plus reprezentau pentru ea un subiect care îi dădea mari bătăi de cap. Acum, artista mărturisește că a învățat să se iubească și să nu se mai compare cu ceea ce vede în jurul ei și că, într-un final, a ajuns să se simtă cea mai frumoasă și cea mai sexy.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, a declarat Andra Măruță.

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Andra. Puțină lume știe că artista mai face si asta, pe lângă muzică: „Trebuie neapărat să vă arăt”

Vedeta a recunoscut că a apelat la diferite trucuri pentru a ascunde kilogramele în plus și asta doar pentru că vedea în jurul ei persoane care păreau perfecte. Cântăreața spune că singurul lucru care a împiedicat-o să slăbească a fost faptul că nu accepta că are o problemă cu greutatea sa.

„Cred că totul pleacă de aici (n.r. își pune mâna pe inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere –  că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima.

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună – două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam,  îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”, a mai spus Andra.

Citește și: Cuplul Andra – Măruță, la fundul sacului. Firmele soților au datorii de peste 15,8 milioane de lei. De ce închid și deschid afaceri pe bandă rulantă

Artista a dezvăluit că nu aspectul fizic o deranjează, dar consideră că cel mai bine pentru sănătatea ei ar fi să slăbească.

„Am acceptat că trebuie să mă văd, să văd exact cum sunt ca să pot să fac o schimbare. N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentu sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă.

Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mancare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne ce mănânc azi. Vă jur, sunt extrem de sinceră, poate exagerat de sinceră, dar dacă tot s-a ivit acest moment, de ce să nu încurajăm toate femeile și să transimtem mesajul ăsta frumos. M-am ridicat și m-am dezbrăcat în fața tuturor cu toate secretele mele, dacă e să fie vreun secret, dar nu mai e, pentru că eu mă simt frumoasa”, a încheiat Andra.