Andra, sabotată pe internet. Ce i-a putut face un escroc artistei

Publicat: Joi, 02 Ianuarie 2020 12:13 // Actualizat: Joi, 02 Ianuarie 2020 12:13 // Sursa: romaniatv.net

Celebra cântăreaţă Andra este umilită de mai bine de doi ani de un escroc care a înregistrat domeniul andra.ro.

Foto: spynews.ro

Andra se luptă de luni bune în istanță cu cu un individ pe nume Gary Corbett. Gary Corbett este un individ care a sabotat-o pe Andra, înregistrând pe domeniul andra.ro, cu toate că artista avea numele de scenă protejat, ca marcă înregistrată.

În 2017, Spynews a dezvăluit, în exclusivitate, că Tribunalul Bucureşti i-a dat câştig de cauză artistei, obligându-l pe deţinătorul domeniului andra.ro să îl cedeze artistei.

„Admite acţiunea. Dispune încetarea înregistrării numelui de domeniu www.andra.ro şi transferul acestui nume de domeniu către reclamantă. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare la Curtea de apel Bucureşti. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti", a dispus instanţa. Individul nu a atacat hotărârea, aşa că aceasta a rămas definitivă, însă, zilele trecute, site-ul avea acelaşi proprietar ca şi în 2017, semn că Andra nu a putut să pună în aplicare sentinţa.

Despre acest proces, Cătălin Măruţă declara, în 2016, în exclusivitate pentru Spynews: „Este vorba despre domeniul andra.ro, deţinut în acest moment de o persoană care nu îl foloseşte. Asta în condiţiile în care Andra este o marcă înregistrată în România de mai bine de 15 ani".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andra Cătălin Măruţă Internet
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H