Andra și Cătălin Măruță au luat cina alături de o artistă de talie internațională. Imagini de la întâlnirea secretă

Andra și Cătălin Măruță au fost surprinși într-un local de lux din București, unde și-au dat întâlnire cu o artistă de talie internațională.

08 apr. 2023, 13:23
Andra și Cătălin Măruță au luat cina alături de o artistă de talie internațională. Imagini de la întâlnirea secretă
Andra și Cătălin Măruță s-au întâlnit cu o artistă de talie internațională

Adra și Cătălin măruță și-au dat întâlnire cu India Martinez, o artistă cunoscută la nivel internațional. Andra a pus la punct toate detaliile pentu piesa pe care o va lansa cu India, în localul Caju, deținut de Joseph Hadad.

Paparazzi CANCAN.RO i-au surprins pe cei trei în urmă cu numai câteva seri, în cadrul întâlnirii fiind prezente și alte persoane care, cel mai probabil, au facilitat motivul principal pentru care aceștia s-au întâlnit.

Citește și: Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare

Jenifer Yésica Martínez Fernández, așa cum o cheamă în realitate pe India, cântăreașa care a culminat topurile muzicale după ce a cântat alături de Marc Anthony, a venit cu un scop întemeiat în România, și anume o piesă în colaborare cu Andra.

Citește și: Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

Andra s-a axat foare mult pe sănătatea lui Cătălin Măruță, care a fost operat din cauza ligamentelor încrucișate, iar artista a avut foarte mare grijă de el și s-a asigurat că nu îi lipsește nimic soțului ei. Acum, a venit vremea ca artista să revină la planurile ei, din punct de vedere profesional. Conștienă că e nevoie de o revenire în forță, a ales să colaboreze cu un artist de talie internațională.