Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor: „Sentimentele trebuie mărturisite”

Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor. Atât familia, cât şi relaţia lor sunt extrem de apreciate, iar fanii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă cum celebrează iubirea unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

15 feb. 2021, 14:11
Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor: „Sentimentele trebuie mărturisite”
Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor

Andra şi Cătălin Măruţă

, de Ziua Îndrăgostiţilor. Artista a ținut să-i transmită, și în spațiul vitrtual, lui Cătălin că-l iubește, așa că i-a făcut o declaraţie de dragoste pe reţelele de socializare.

Ziua Îndrăgostiților? Sărbătorim, de ce nu? Așa cum sărbătorim și ziua în care ne-am cunoscut, ziua în care ne-am spus că ne iubim, ziua în care ne-am căsătorit, zilele în care am devenit părinți lui David și ai Evei… Iubirea merită sărbătorită des, iar sentimentele trebuie mărturisite. Cătălin, te iubesc!”, a scris artista.

Citeşte şi: Andra a făcut marele anunţ. A vrut să se afle de la ea: „O să vă şocheze!”

Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiților? Sărbătorim, de ce nu? Așa cum sărbătorim și ziua în care ne-am cunoscut, ziua în care ne-am spus…

Publicată de Andra pe Duminică, 14 februarie 2021

Andra, infectată cu Covid-19

Andra face noi mărturisiri după ce a fost infectată cu Covid-19. Vedeta a declarat pe reţelele de socializare că joi nu prea a fost activă pe Instagram, deoarece nu s-a simţit foarte bine, a avut dureri musculare.  Însă, vineri se simte mult mai bine, chiar a ieşit în curte, la soare.

Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a spus Andra la InstaStory.

Vedeta este singura care avut simptome mai accentuate, în timp ce restul membrilor familiei se simt bine. Soția lui Cătălin Măruță a povestit perioada dificilă prin care a trecut.

Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, au fost primele declaraţii ale Andrei Măruță.

Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile.

Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruţă.