Andra şi Cătălin Măruţă, imaginea care a depăşit 20.000 de like-uri în câteva minute! Cum au fost surprinşi FOTO

Andra și Cătălin Măruță sunt rareori văzuți în ipostaze intime și preferă să își arate dragostea din priviri. Totuși, imaginile recente, postate pe contul de socializare al artistei, au cucerit fanii.

02 sept. 2020, 19:33
Andra şi Cătălin Măruţă, imaginea care  a depăşit 20.000 de like-uri în câteva minute! Cum au fost surprinşi FOTO

Andra și Cătălin Măruță au fost surprinși într-un moment extrem de tandru, cum nu îi vedem prea des. Cei doi au sărbătorit de curând 12 ani de căsnicie, devenind astfel una dintre familiile longevive ale showbiz-ului românesc. De asemenea, cele două vedete se bucură și de prezența celor doi copii în viețile lor, Eva și David.

Fanii au fost cuceriți rapid de imagini, fotografia strângând în scurt timp mai bine de 20.000 de like-uri. De asemenea, în comentarii, cei doi sunt lăudați pentru cuplul frumos pe care îl formează.

Scandal la Pro TV! Cătălin Măruţă s-a certat cu Iulia Albu, în direct. Şi-au adresat cuvinte dure: „Vorbeşte singură de acum”

Andra l-a întâlnit prima oară pe celebrul prezentator pe când avea doar 19 ani. În timp ce ea se afla la debutul carierei, Cătălin Măruţă era și el la început de drum în televiziune. Pe atunci, prezentatorul se remarca la TVR 2, în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2”.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.