Andra şi Cătălin Măruţă, mesaje EMOŢIONANTE pe Facebook pentru fiul lor David

În fiecare an pe data de 16 martie, Andra şi Cătălin Măruţă au un motiv de sărbătoare. Mai exact în această zi micuţul lor îşi serbează onomastica. Anul acesta, micuţul David împlineşte 4 ani şi cum ziua este una specială, atât Andra Măruţă, cât şi soţul ei, Cătălin Măruţă i-au făcut urări personalizate şi le-au postat pe paginile lor de Facebook.

RomaniaTV.net
16 mart. 2015, 09:49

Andra şi Cătălin Măruţă sunt în culmea fericirii, fiindcă fiul lor David împlineşte vârsta de 4 ani. În afară de urările personale adresate celui mic, dar şi în afara cadourilor, cel mai îndrăgit cuplu din lumea media, Andra şi Cătălin Măruţă s-au gândit să-şi surprindă fiul şi cu urări personalizate postate pe paginile lor de Facebook.

Cum era şi normal, Andra a fost prima care i-a urat fiului ei toate cele bune. La mesajul ei de pe reţeaua de socializare, aceasta a adăugat şi câteva fotografii cu David, gest foarte apreciat de fanii vedetei.

Andra şi Cătălin Măruţă, fotografia cu zeci de mii de like-uri pe Facebook

„Azi, puiuţul meu David împlineşte 4 ani! Datorită lui, am învăţat să iubesc de zece ori mai mult decât credeam vreodată! Vreau să-i urez şi aici LA MULŢI ANI şi să-i transmit că mami îl iubeşte mult, mult şi pentru totdeauna! Să rămâi la fel de sănătos, frumos şi haios, te îmbrăţişez şi te puuuup!”, a fost mesajul Andrei.

La scurt timp după postarea mesajului soţiei sale, şi Cătălin Măruţă a scris pe contul său de Facebook un mesaj la fel de emoţionant ca şi al Andrei. Mesajul a primit imediat numeroase aprecieri din partea fanilor.

„Exact în urmă cu patru ani, l-am ţinut pentru prima oară pe David în braţe… Azi mergem la grădiniţă, iar când îl privesc, nu-mi vine să-mi cred ochilor că a crescut atât, că vorbeşte, dansează, cântă, râde, maă face atât de fericit! La mulţi ani cu toată dragostea pentru David-Alexandru, fiul meu, omuleţul care mi-a schimbat viaţa!”, a scris Cătălin Măruţă pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi  UPS! Asta este FOTOGRAFIA cu care Cătălin Măruţă şi-a „COMPROMIS” căsnicia cu Andra