Andra și Cătălin Măruță, protagoniștii unui moment absolut penibil! Fanii au râs în hohote când au auzit-o pe artistă mieunând. ”Aici este pisicul meu”

Andra și Cătălin Măruță, în culmea fericirii. Cei doi se bucură de o zi caldă și frumoasă, motiv pentru care au decis să împărtășească și cu fanii acest lucru. La InstaStory, Andra a urcat câteva videoclipuri care, cel mai probabil, au stârnit amuzamentul fanilor săi. Cine se gândea că în această zi de marți, îndrăgita artistă s-ar putea transforma într-o felină? Vezi mai jos despre ce este vorba.

06 feb. 2024, 12:07
Andra și Cătălin Măruță, protagoniștii unui moment absolut penibil! Fanii au râs în hohote când au auzit-o pe artistă mieunând. ”Aici este pisicul meu”

Andra și Cătălin Măruță sunt două dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc. Cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani, iar din rodul iubirii lor au ieșit doi copii minunați.

Citește și Cum au reacţionat Andra şi Cătălin Măruţă după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în filmul „Tati Part-Time”. „Mi-au dat lacrimile!”

Subiectul ”Eva și filmul Tati Part Time” este deja cunoscut de toți românii. Andra şi Cătălin Măruţă au fost vizibil afectaţi după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în lungmetrajul ce a stârnit nenumărate controverse.

Succesul filmului a venit la pachet cu o sumedenie de păreri negative din partea românilor. În vârstă de 8 ani, Eva Măruță a devenit ținta unor critici pe rețelele sociale.

Chiar și așa, viața merge înainte, iar cei doi au prea multe planuri de pus în aplicare pentru a se gândi prea mult la părerile celor din jur.

În acest moment, renumitul cuplu se află în Londra, de acolo de unde au și postat câteva fotografii și videoclipuri.

Andra pare că este în culmea fericirii, stând în brațele soțului ei, pe o bancă, la soare. În timp ce se relaxau și se încărcau cu energie, Andra și Cătălin Măruță au ținut să își anunțe fanii cu privire la noile proiecte ce urmează.

La InstaStory, artista a urcat câteva videoclipuri care cu siguranță au stârnit amuzament.

„Au anunțat la meteo că azi vor fi 19 grade, așa că am ieșit să simțim căldura. Încă nu sunt 19 grade, dar e bine, e frumos. Zici că ești la Breza, așa ai tras aerul. ”Da, domne, al aer aici”. Aici, pe băncuță, mă simt ca la munte”, a spus Andra, în timp ce se gudura la pieptul soțului ei.

„Oameni buni, ideea e că pe 16 martie, înafară de ziua lui David, filmul Tati part time ajunge în mai multe cinematografe din Europa, la Londra, la Bruxelles și la Munchen și pe 17 martie această artistă senzațională va avea Traditional 2, invitați și prieteni care ne vor fi alături”, a întrerupt-o Măruță pe Andra, care zâmbea și râdea de mama focului.

”Aici e pisicul meu”

Cei doi par în culmea fericirii, și de ce nu ar fi? Au o viață frumoasă, mult succes, o familie minunată și desigur, și pe plan financiar stau destul de bine.

Chiar și Măruță a observat cum radia de fericire scumpa lui soție, încât a numit-o ”pisicul meu”. Ca atare, Andra a intrat în rolul unei pisici în secunda a doua, încât a imitat mieunatul unei pisici.

Citește și „Piticul” Dani Oţil a fost la „Tati part-time”. Ce a spus vedeta Antena 1 despre fiica-actriţă a rivalilor de la Pro Tv. Cătălin Măruţă a reacţionat prompt pe Facebook

„Gata, aici e pisicul meu. Deci, e 16 martie e ziua lui David, și a unei prietene, si a doctorului Poiană, barza copiilor”, a spus Cătălin Măruță.

Mai mult decât atât, cântăreața a ținut să publice un alt videoclip în care râdea și dansa pe o piesă de-a Elenei Gherghe, numită ”Cutiuța muzicală”, iar versurile par că i se potrivesc de minune celebrei artiste.

”Pisoiașii s-au trezit, bună dimineața, și aricii s-au trezit, bună dimineața”, se aude pe fundalul videoclipului, postat la InstaStory.