Andra şi Cătălin Măruţă, un Paşte de poveste. Află ce planuri au cei doi

Cătălin Măruţă a declarat că va petrece Paştele în familie, ca în fiecare an. El va merge împreună cu Andra şi fiul său la Târgu Jiu la părinţii săi.

18 apr. 2014, 15:49
Andra şi Cătălin Măruţă, un Paşte de poveste. Află ce planuri au cei doi

„Intotdeauna petrec Pastele si Craciunul in familie, asa obisnuiam si inainte de a fi casatorit, iar acum cu atat mai mult, fiindca am o familie mai mare si mai vesela… Deci nici in acest an nu fac exceptie, vom fi cu totii la Tg. Jiu, la parinti. Abia astept„, a declarat Măruţă pentru cancan.ro.

Andra şi Măruţă nu se vor abţine de la nimic în această mini-vacanţă, întrucât părinţii lui Cătălin îi aşteaptă cu o grămadă de bunătăţi.

Evident, nu-mi lipsesc mancarurile traditionale. In afara de ouale colorate, avem intotdeauna cozonac, drob, prajituri bune de casa. Si intotdeauna, dar intotdeauna, avem flori de primavera pe masa, stiu ca eram copil cand am invatat asta de la parintii mei, ca nu e nimic mai placut decat sa ai o vaza cu zambile in fata ochilor, la masa festiva. E un parfum unic de primavera, de speranta”, a mărturisit prezentatorul TV.