Andra şi Mario Fresh au ajuns în trending în doar 12 ore. Melodia „Braţe străine” are deja peste jumătate de milion

 Mario Fresh şi Andra au lansat ieri melodia "Braţe străine", iar în doar 12 ore a ajuns pe locul 6 în trending. Cei doi au cucerit publicul, ajungând în mai puţin de o zi la peste jumătate de milion de vizualiză. 

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 12:59
Andra şi Mario Fresh au ajuns în trending în doar 12 ore. Melodia „Braţe străine” are deja peste jumătate de milion

„Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu”, a afirmat Mario Fresh.

Citeşte şi: Andra şi Mario Fresh, ipostaze tandre în cel mai nou clip! VIDEO

„Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară”, a încheiat Andra.

Se pare că cei doi artişti au venit cu forţe proaspete pentru deveni locul 1 în trendingul românesc, asta după ce Costi Ioniță a luat cu asalt trendingul pe YouTube, producând primele trei piese care se regăsesc în acest top: Jador feat. Emilia, Dodo și Jay Maly – Jale; Ruby feat. Florin Salam – Rapido; Anna Lesko feat. Culiță Sterp – Ivanko.