Andra şi Măruţă, în culmea fericirii. Familia lor se măreşte cu încă un copil

Andra şi Măruţă au avut parte de o bucurie imensă! Cu o săptămână mai devreme decât ar fi trebuit, soţia lui Mihai ex. Akcent a adus pe lume primul copil, o fetiţă care va fi botezată de ei, în octombrie.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 09:26
Andra şi Măruţă, în culmea fericirii. Familia lor se măreşte cu încă un copil

Andra şi Cătălin Măruţă sunt bucurosi de fiecare data cand primesc invitatia de a fiu nasi. Sambata s-a nascut viitoarea lor finuta, Natalia, fiica lui Mihai Gruia, ex Akcent si a sotiei sale, Laura. Micuta este sanatoasa tun, iar in cursul zilei de astazi, Laura si fetita vor merge acasa, unde vor incepe o cu totul alta viata de familie. Din fericire, Laura se simte foarte bine.

„Am luat calmante doar o zi dupa cezariana, dupa care am refuzat. Am lasat organismul sa se obisnuiasca cu durerea si sa se refaca. Abia astept sa ajung acasa. Nasii Nataliei vor fi Andra si Catalin, prietenii nostri foarte buni, si va avea loc la inceputul lunii octombrie”, a declarat Laura, pentru CANCAN.ro.

INCREDIBIL. Cum arată ANDRA fără MACHIAJ – FOTO

Andra şi Măruţă formează unul dintre cele mai îndrăgite şi solide cupluri din showbiz.

Soţii Măruţă sunt împreună de aproape zece ani şi au un copil, dar se comportă în continuare ca doi adolescenţi cu fluturi în stomac. Cum în ultimul timp paginile ziarelor abundă cu sandaluri, despărţiri sau divorţuri, toată lumea se întreabă care este secretul unei căsnicii perfecte.

Cătălin Măruţă şi Andra se despart? Zvon pe internet

„Reţeta noastră nu e complicată şi cred că toate cuplurile solide funcţionează la fel. Ingredientele sunt respectul, umorul, înţelegerea, încrederea şi, în special, multă iubire. Şi, din când în când, o cină romantică aşezonată cu un pahar cu vin roşu”, a declarat Andra, potrivit kfetele.ro.

Citeşte şi: Andra Măruţă, declaraţie de dragoste pe Facebook după zvonurile legate de divorţ