Andra, sute de like-uri şi share-uri cu doar două cuvinte

"Va pup!". Atât a scris Andra pe Facebook, iar aprecierile au început să curgă în valuri pe Facebook.

RomaniaTV.net
16 dec. 2016, 14:50
Andra, sute de like-uri şi share-uri cu doar două cuvinte

„Perfecta, minunata, superba, senzationala! Iti multumesc ca m-ai facut ziua mult mai frumoasa, cu aceasta poza magnifica. Te iubesc enorm, draga mea! Sa ai o zi minunata, la fel ca tine!”, este doar unul dintre cele peste 700 de comentarii de la postarea artistei.

ANDRA, dezvăluiri intime: Câţi iubiţi a avut înainte de a relaţia cu Cătălin Măruţă

Cu o zi înainte, vedeta postase o iamgine cu copiii, apreciată de mii de persoane. Andra nu s-a ferit niciodată să-și arate familia și să le demonstreze tuturor că în viața ei, copiii sunt cei mai importanți. David, în vârstă de cinci ani, a devenit frate mai mare în luna iulie a anului trecut, când Andra a născut-o pe Eva Maria Ioana. 

Andra, dezvăluiri din intimitate după ce s-a îmbătat. Ce a spus despre Cătălin Măruţă

Cântăreața a publicat o fotografie cu cei doi copii, îmbrățișați, iar admiratorii au răspuns cum se cuvine. „Sufletele mele dragi! Vă iubesc”, a scris Andra pe Facebook, acolo unde a publicat poza cu cei doi copii, într-o ipostază drăgăstoasă, demnă de un tandem soră-frate. Fanii solistei au înroșit butonul de aprecieri și, în doar două ore, imaginea a primit aproape 100.000 de like-uri, dar și peste o mie de comentarii. Laudele au curs râuri: „Domne, ce copii frumoși! Să vă trăiască și să aveți doar bucurii alături de ei”, este doar unul dintre comentarii.

ANDRA, pregătiri pentru cel de-al treilea copil? „Lucrez în echipă cu soţul meu, acasă…”

 

Cu sărbătorile de iarnă la nici 2 săptămâni distanță, Andra și-a amintit de diminețile de Crăciun din copilărie. Ea nu s-a ferit să recunoască lipsurile pe care le-a resimțit, dar admite că lucrurile materiale nu aveau așa mare importanță pe atunci.

„Cred că am avut ce învăța de la părinții mei. Și să dea Domnul să învețe și copiii mei același lucru. Eram niște copii tare înțelegători dacă tata ne spunea, tată atâta este, ne bucuram de lucrul ăla și nu voiam mai mult că știam că nu se poate mai mult. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci care au fost intense. Îmi doresc să trăiesc clipele pe care mi le amintesc, din copilărie. Cred că asta e mai important decât cadouri.”

Andra, anunţ oficial despre cel de-al treilea copil. „Nu îl vreau neapărat pentru mine…” VIDEO