Andra, taxată dur de Florin Călinescu, la „Românii au talent”. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la emisiunea mea și acum face mișto de mine!”

Andra a fost taxată de Florin Călinescu în cadrul emisiunii "Românii au talent" după ce un grup de concurenți i-a adus aminte de show-ul "Chestiunea zilei" pe care l-a moderat în trecut la Pro TV.

19 mart. 2021, 23:28
Andra, taxată dur de Florin Călinescu, la „Românii au talent”. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la emisiunea mea și acum face mișto de mine!”

Andra, taxată dur de Florin Călinescu. Andra a fost taxată dur de Florin Călinescu în cadrul emisiunii „Românii au talent” după ce un grup de concurenți i-a adus aminte de show-ul „Chestiunea zilei” pe care l-a moderat o perioadă foarte lungă de timp în trecut.

Andra, taxată dur de Florin Călinescu

Actorul a mărturisit că foarte multe vedete actale au trecut pragul emisiunii sale, precizând că unii fac mișto de el în momentul de față. Înțepătura a fost făcută la adresa soției lui Cătălin Măruță, care i-a fost invitată când era la începutul carierei muzicale. Celebrul om de televiziune are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care modera emisiunea „Chestiunea zilei”, făcând o dezvăluire remarcabilă și despre un alt coleg de la Pro TV, Smiley, care spune că nu a fost invitat în show-ul de la Pro TV.  Florin Călinescu l-a contrazis pe Smiley căruia a ținut să-i reîmprospăteze memoria și i-a spus că a fost în emisiunea sa alături de trupa Simplu.

Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra l-a dat de gol: „I s-a oferit un salariu de 3 ori mai mare”

„Și eu am fost la Chestiunea zilei. Da, am fost când m-am lansat”, a ținut să adauge colega sa de emisiune, Andra. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la mine și acum face mișto de mine! Ai auzit, Smiley? Stai, că îmi aduc aminte și de pârliții ăștia”, a continuat actorul și juratul de la Pro TV. „Eu nu am fost”, a spus la rândul său Smiley. „Ba ai fost. Cu trupa Simplu ai fost. Nu erai vedetă atunci”, a completat Florin Călinescu.