Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra l-a dat de gol: „I s-a oferit un salariu de 3 ori mai mare”

Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Prezentatorul este fidel postului de televiziune de aproape 14 ani, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, a primit oferte extrem de atractive. Recent, Andra i-a dezvăluit una dintre ele, unde i s-a oferit un salariu de trei ori mai mare.

19 mart. 2021, 15:45
Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra l-a dat de gol: „I s-a oferit un salariu de 3 ori mai mare”
Cătălin Măruţă este la Pro TV de aproape 14 ani

Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra şi prezentatorul TV formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 12 ani şi au împreună doi copii, David şi Eva.

Atât cântăreaţa, cât şi jurnalistul, sunt împliniţi şi profesional. Andra este una dintre cele apreciate şi iubite artiste din România, iar Cătălin prezintă „La Măruţă”, emisiune ce se bucură de un real succes.

Citeşte şi: Andra şi Cătălin Măruţă, de Ziua Îndrăgostiţilor: „Sentimentele trebuie mărturisite”

Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV?

În cadrul podcastului realizat de Mihai Petre și soția sa, Andra a mărturisit că soțul ei a primit o ofertă salarială colosală pentru a activa la un alt post de televiziune.

Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a mărturisit Andra.

Cătălin Măruță a completat declarația Andrei, spunând că în afară de remunerație este importantă și pasiunea.

Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci’‘, a povestit Cătălin Măruţă.

Andra și Cătălin Măruță, căsătoriți de 12 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).