Andra vorbeşte despre divorţ. Cum se înţelege cu Cătălin Măruţă: „Cred că este o greşeală”

Andra vorbeşte despre divorţ. Artista se iubeşte de 15 ani cu Cătălin Măruţă şi au împreună doi copii, David şi Eva. Sunt consideraţi cel mai solid cuplu din showbiz şi sunt foarte apreciaţi pentru familia pe care au întemeiat-o împreună.

28 oct. 2021, 14:43
Andra vorbeşte despre divorţ. Cum se înţelege cu Cătălin Măruţă: „Cred că este o greşeală”
Andra vorbeşte despre divorţ

Andra vorbeşte despre divorţ. Cântăreaţa mărturiseşte că relaţia ei cu Cătălin Măruţă nu a fost ocolită de probleme, însă nu au avut nicio ‘criză majoră’, care să ducă la despărţire sau să se gândească la acest lucru.

Artista spune că secretul căsniciei sale este spaţiul pe care ştiu să şi-l acorde unul celuilalt. Este de părere că multe cupluri care se despart este din cauză că se sufocă unul pe altul, din prea multă iubire.

Citeşte şi: Andra nu se dezbracă niciodată la mare și face plajă doar îmbrăcată: „Nu ştiu cum o să gândesc peste un an”. Care e motivul

Andra vorbeşte despre divorţ

Nu am avut până acum nicio criză majoră, care să ne facă să ne gândim la separare sau chiar la divorţ. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie.

După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire.

Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!„, a declarat Andra pentru Viva.ro.

Andra, noi declaraţii despre sarcină

Andra a infirmat, încă o dată, acest zvon, că ar fi gravidă

şi spune că toată lumea presupune asta din cauza kilogramelor pe care le-a luat în pandemie. Artista spune că, atunci când se îngraşă, o face în zona abdomenului, de aici şi toată povestea cu sarcina.

Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a declarat Andra la emisiunea Vorbeşte lumea.