Andrea Bocelli, pentru prima dată în România

Andrea Bocelli, unul dintre cei mai cunoscuţi tenori din lume, concerteaza sâmbată, pentru prima dată în România.Concertul, care se desfăşoară sub patronajul Ambasadei Italiei, va fi sustinut la Complexul Romexpo, alături de invitaţii săi.

24 mai 2013, 12:20
Andrea Bocelli, pentru prima dată în România

Andrea Bocelli va sosi in Romania cu un avion particular cu doar câteva ore înainte de începerea show-ului şi va fi însoţit de cele  mai dragi fete din viaţa lui, soţia sa Veronica Berti şi fetiţa de un an şi două luni. Andrea Bocelli nu va zăbovi prea mult timp pe plaiurile mioritice urmând ca imediat dupa concert acesta să părăsească Romania. Potrivit organizatorilor acesta va fi în permanenţă păzit de gărzi de corp, scrie Agerpres.

„Legenda noului mileniu”, după cum a fost denumit artistul de marii critici ai lumii, îşi va încânta fanii din România cu melodii precum ‘Time To Say Goodbye’, ‘Con te Partiro’, ‘Vivo Per Lei’, ‘Besame Mucho’ sau ‘Nessun Dorma’.

Alături de Andrea Bocelli, pe scena de la Romexpo vor urca şi alţi artişti de renume, invitaţi ai artistului, precum sopranele Angela Gheorghiu şi Paola Sanguinetti, DIV4S, Cezar Ouatu şi CARisMA. Toţi aceştia vor fi acompaniaţi de Orchestra Naţională Radio, dirijată de Marcello Rota, dirijorul principal al Orchestrei Naţionale Simfonice din Cehia, şi Corul Radio.

Concertul este aşteptat să înceapă în jurul orei 20,00, potrivit Project Events, organizatorii evenimentului.

Accesul la spectacol se va face începând cu ora 18,00 pe baza biletului intact şi valid, ce trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.

Este interzis în spaţiul de spectacol accesul cu mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cuţite, arme, artificii, scaune, lanţuri, umbrele, animale de companie. Spaţiul unde se va desfăşura concertul va avea dispuse în zonă numeroase baruri, produsele urmând să fie comercializate în baza unor jetoane valorice ce vor putea fi procurate de la puncte special amenajate în locaţie.

De asemenea, organizatorii îi roagă pe spectatori să nu vină la concert cu bagaje, rucsacuri sau alte obiecte voluminoase.

Deoarece este un eveniment în aer liber, în caz de ploaie spectatorilor le este recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis.

Mai sunt disponibile bilete la preţuri cuprinse între 150 şi 1.400 lei, acestea putând fi achiziţionate de la magazinele Biletoo de la Unirea Shopping Center şi Cinema Patria, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, librăriile Adevărul şi Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1.