Andreea Antonescu, cea mai provocatoare mămică de la o petrecere privată. Vedeta a dansat lasciv: „Se ține bine, bravo ei!”

Andreea Antonescu a demonstrat colegilor de la o petrecere privată, că poate fi senzuală chiar dacă este mămică. Vedeta a dansat lasciv pe unul dintre cele mai populare șlagăre.

07 aug. 2021, 08:39
Andreea Antonescu, cea mai provocatoare mămică de la o petrecere privată. Vedeta a dansat lasciv: „Se ține bine, bravo ei!”

Andreea Antonescu

este una dintre vedetele care și-au păstrat longevitatea în lumea showbiz-ului autohton și cu toate acestea, ea va rămâne mereu în aminitirea publicului drept „jumătate din trupa Andre”.

Andreea Antonescu este mămica unei fetițe de 10 ani, însă ea a dovedit colegilor alături de care filma o emisiune pentru Antena1, că statutul de familistă nu înseamnă că și-a pierdut din alura sexy.

Dimpotrivă, Andreea a dovedit colegilor, alături de care tocmai filmase „Splash! Vedete la apă”, că poate fi chiar mai senzuală și mai provocatoare ca niciodată.

Petrecerea a avut loc la un hotel din Bacău, iar invitații au celebrat revenirea emisunii pe micile ecrane după șase ani în care a fost scoasă din grila de programe.

Andreea Antonescu: „A fost cea mai tare. A urcat pe masă și a dansat”

Voluptoasa șatenă a oferit un show pe cinste celorlalți petrecăreți, printre care s-a aflat și Gabriela Cristea. Andreea Antonescu s-a urcat pe mese și a început să se unduiască pe binecunoscutul șlagăr „Liberă la mare”, iar în ciuda gurilor rele ipostaza de mămică sexy a prins-o de minune.

”A început de seară. Au venit mulți, în holul hotelului și nu numai. Știu că se filmează o emisiune în Bacău, unde participă vedetele astea și sunt cazate aici, la hotelul Decebal. I-am remarcat, între ei, pe Nea Mărin (n.r. jurat al concursului) și pe Andreea Antonescu. Pe ei i-am recunoscut. Erau foarte bine dispuși toți. Dar Andreea a fost cea mai tare. A urcat pe masă și a dansat. Se ține bine, ce să zic, bravo ei! A fost distracție mare, spre dimineață s-a spart”, a povestit un martor, potrivit unor surse CanCan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Acest moment de distracție a venit după ce vedetele au muncit din greu pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”, concurenții atrenându-se intens la bazinul olimpic din Bacău.

 


loading...