Andreea Antonescu s-a vaccinat anti-Covid: „Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte”

Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și i-a anunțat și pe fanii săi de pe rețelele sociale. Artista s-a lăsat fotografiată în momentul imunizării, imaginea fiind apoi postată pe Facebook.

04 mai 2021, 18:47
Andreea Antonescu s-a vaccinat anti-Covid: „Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte”

Andreea Antonescu: „Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte”

Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și i-a anunțat și pe fanii săi de pe rețelele sociale. Artista s-a lăsat fotografiată în momentul imunizării, imaginea fiind apoi postată pe Facebook.

„Știu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naște controverse și aș aprecia dacă veți ințelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie si nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influențez pe cineva, fără a avea alte intenții, fără a fi remunerată în vreun fel!

Imi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și pe care promit să o apreciez mai mult și bineînțeles, îmi doresc să renunț la mască! Gândiți-vă la sănătatea voastră și alegeți ce-i mai bine pentru voi!”, a scris artista.

Și Mihai Bendeac și Dorian Popa s-au vaccinat anti-Covid

Mihai Bendeac

s-a vaccinat și el, săptămâna trecută. Actorul a ales serul produs de AtraZeneca și a declarat că prin gestul său a vrut să dea un exemplu oamenilor care nu au încredere în acest vaccin.

„Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos. Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment.

Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic.”, a declarat actorul, conform CNCAV.

Mesajul lui Dorian Popa după vaccin: „Acest vaccin ne va duce către normalitate”

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID cu Pfizer. Artistul a ținut să precizeze că nu dorește să le inducă fanilor că trebuie să se vaccineze dacă nu doresc acest lucru, însă el a luat această decizie pentru sănătatea sa. Dorian Popa consideră că vaccinarea populației va duce România către normaliate și a precizat că și mama sa și-a făcut programare la vaccin.

”M-au luat toate emoțiile, astăzi fac vaccinul. Suntem pregătiț să mergem către o lume mai bună, înapoi la normalitate. Este normal să am emoții, dar atunci când am plecat în Africa am făcut cinci vaccinuri, câdn am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte patru sau cinci vaccinuri. Acum un simplu ac de câțiva centimetri, ne sperie. Nici n-am simțit ce s-a întâmplat.

Vreau să înțelegeți că nu încerc să vă induc să vă vaccinați, eu vă arat ce aleg să fac cu viața mea și cu corpul meu. Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate, putem depăși acest moment. Și mamișor s-a înscris pentru vaccin, toți prietenii mei m-au sfătuit să fac asta. Nu am fost plătit pentru asta, astăzi a fost vorba despre o alegere pe care am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea. Nu am avut prea multe simptome, simt presiune unde a fost injectat vaccinul”, a spus Dorian Popa spre sfârșitul lunii aprilie.

 

 

 


loading...