Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Antonescu va fi astfel mamă pentru a doua oară. Artista mai are o fetiță de 11 ani pe nume Sienna, dintr-o căsătorie anterioară. Cântăreața s-a despărțit de fostul său partener în urmă cu aproape patru ani.

14 aug. 2022, 22:08
Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. Solista a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară! Mulți s-au întrebat cine este bărbatul care o face din nou mamă pe cântăreața din trupa Andre, mai ales că nu s-a mai afișat de multă vreme cu cineva. Nu l-a prezentat încă lumii întregi, dar i-a spus numele și așa s-a aflat că acesta este jurnalist.

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu dezvăluie identitatea iubitului: „Pot spune că mi-a devenit drag!”

Andreea Antonescu radiază de fericire. Cântăreața este gravidă și a anunțat asta în cel mai frumos mod. A postat o imagine pe rețelele sociale, în care i se vede burtica în toată splendoarea. Peste o lună, Andreea va împlini 40 de ani.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alaturi de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor România: „Mi s-a încleștat efectiv toată gura”

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Andreea a participat, alături de Andreea Bălan, la America Express, show-ul Antenei 1 care va fi difuzat anul viitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)