Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor România: „Mi s-a încleștat efectiv toată gura”

Andreea Antonescu a vorbit despre problemele avute la Survivor România. Artista a participat la sezonul trecut şi a rememorat câteva dintre momentele trăite acolo. Şi-a amintit când a văzut negru în faţa ochilor şi a leşinat.

23 feb. 2022, 21:10
Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor România: „Mi s-a încleștat efectiv toată gura”
Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor Români

Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor România. Cântăreaţa a făcut referire și la faptul că echipa Războinicilor a trecut prin clipe de groază după ce Ramonei Crăciunescu i s-a făcut rău.

Aceasta din urmă a fost transportată de urgență la spital. Ulterior le-a spus colegilor săi că nu-și amintește mare lucru.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Boala cruntă de care a suferit: „Făceam citostatice!”

Andreea Antonescu, despre problemele avute la Survivor România

Nu știu ce s-a întâmplat. M-am trezit la spital. Nu-mi aduc aminte nimic, nici drumul, nici ambulanța. Ți se face rău de la orice(…)

Fetele îmi tot povesteau că au avut stări de amețeală și de vomă, eu eram lebădă-n chiuvetă, că nu am nimic. Până într-o zi când veneam spre baracă și mi s-a făcut rău.

A fost prima oară în viața mea când am văzut negru în fața ochilor, jur, mi s-a încleștat efectiv toată gura și simțeam că vreau să merg înainte spre ei și mă duceam în stânga.

Și eram șocată că nu puteam controla nici măcar direcția. Am văzut negru în fața ochilor, am simțit că pic. (…) Efectiv am picat, după ce cu o jumătate de oră înainte nu aveam nimic.”, a declarat Andreea Antonescu, la SurvivorExtraShow.

Andreea Antonescu vrea o surioară pentru fetița ei

Vedeta a dezvăluit că fiica ei, Sienna, își dorește din tot sufletul o surioară și i-a cerut acest lucru în repetate rânduri. De altfel, Andreea Antonescu nu a semnat încă actele de divorț cu fostul partener de viață, de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Andreea Antonescu a adăugat că nici tatăl fetiței ei nu și-a refăcut viața și că și ea este o femeie singură în prezent și că singura modalitate de a nu rămâne singură de sărbători este să meargă ea în State, la soțul și fetița lor.

E și mama acolo, deci vom fi un minimum de patru, asta doar dacă sunt ceva noutăți pe care eu încă nu le-am aflat. Suntem deschiși la orice”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena 1.